Gerucht: Disney werkt aan een nieuwe TRON-game

In de jaren ’80 bracht Disney TRON uit. TRON was één van de eerste films met echte digitale effecten liet zien. De film heeft zelfs voor een aantal games gezorgd, waaronder een shooter, TRON 2.0. TRON kwam zelfs voor in Kingdom Hearts 2, de mengelmoes RPG van Square-Enix en Disney.

Het gerucht gaat nu dat, ondanks de ontslagen bij Disney, ze toch bezig zijn met een nieuwe TRON-game. De vraag is natuurlijk of het weer een shooter wordt zoals TRON 2.0, of misschien wel een third-person game. We zullen gewoon moeten wachten op een officiële aankondiging.

  1.   
    Mrn.'s avatar

    Ken deze film niet, maar het blijkt een redelijke film te zijn. Misschien ga ik hem nog wel een keer kijken, het heeft tensminste wel een mooi verhaal.

    Het verhaal:

    Een hacker wordt in moleculen gespleten en een computer in getransporteerd. In deze computer heerst een programma genaamd Master Control als een dictator. De hacker gaat samenwerken met een boekhoudersprogramma en zijn vriendin om Master Control te proberen te vervangen door Tron, een eerlijk systeem.

  2.   
    Mrn.'s avatar

    Waarom komt mijn reactie er zo schots en scheef opstaan? Omdat ik geknipt en geplakt heb?

  3.   
    RinusReetRidder's avatar

    Volgens mij staat het normaal toch? 🙄 TRON zegt me niet veel alleen, maar de film klinkt nog wel leuk. 😆

  4.   
    Tadao's avatar

    RinusReetRidder schreef, "Volgens mij staat het normaal toch? 🙄 TRON zegt me niet veel alleen, maar de film klinkt nog wel leuk. 😆 "

    tron is met die 2 lijntjes die niet mogen botsen,en sneller gaan alsze dicht bij elkaar komen,mooi oud spelletje,je hebter ook flashgames van ^^

  5.   
    Dotz's avatar

    ‘K heb er zin in! 😀

  6.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Ken Tron alleen via Kingdom Hearts ongeloofelijk dat Tron Disney is ?? 😀

  7.   
    Xtremie's avatar

    Ken die film niet maar die voorkant ziet er wel aardig interessant uit hopen dat Disney er wat van maakt! 🙂

  8.   
    akari's avatar

    ik heb de film wel eens gezien, moet zeggen een redelijke film voor die tijd wist alleen niet dat er een spel van gemaakt zou zijn