Komt Microsoft met een nieuw soort Achievements?

In een enquête die naar alle Xbox 360 beta testers is verstuurd, heeft Microsoft een aantal vragen over het fenomeen Achievements gesteld. Zo was er een vraag wat de testers van gamerscore vinden, maar veel interessanter waren de vragen die om een mening vroegen omtrent diverse mogelijke veranderingen.


Zo werd er gevraagd wat men vindt van het idee om op je Gamercard je favoriete Achievement te laten zien. Ook werd er gevraagd hoe men over user-generated Achievements denkt. Het idee is dat spelers zelf met Achievements op de proppen komen en deze Achievements kunnen later via een update aan het spel worden toegevoegd. Ten slotte werd er gevraagd wat men vindt van Achievements die je niet via het spelen van een spel kan halen. Microsoft noemde “The Film Buff: You’ve watched 50 DVDs” als een voorbeeld van dit soort Achievements.

Het is natuurlijk maar een enquête, dus het is niet zeker of deze ideeën ook echt gebruikt zullen worden. Wel laat het zien dat Microsoft bezig is met het onderzoeken naar alternatieve manieren om gamerscore en het halen van Achievements nog leuker te maken.

  1.   
    Bremster's avatar

    Ik vind het zo juist wel goed. Anders krijg je van die reclame achievements voor een film. Dat je een achievement krijgt als je een bepaalde film hebt gekeken

  2.   
    DeAdSeYe's avatar

    Ik vindt tot ze zo het moeten laten. En als je voor dvd kijken en andere dingen ook punten krijgt moeten ze dat op een aparten doen en niet bij je gamerscore want het zijn toch 2 verschillende dingen games en dvd’s.

  3.   
    Serg1337's avatar

    de idee van kleding voor je avatar lijkt me nog steets leuk 😛

  4.   
    Kilerden's avatar

    microsoft wil dat mensen hun xbox voor meer dingen gaan gebruiken,. en daardoor willen ze meer achievements geven.

    because: people + achievement = total happiness 😀

  5.   
    delta62's avatar

    Zou wel leuk zijn maar het hoeft niet