Nieuwe patch Need for Speed Undercover

Need for Speed Undercover is alweer enkele maanden te spelen en er zijn ook zelfs al meerdere nieuwe Need for Speed-games onthuld. Toch laat men Undercover niet zomaar links liggen, want vandaag is weer een nieuwe patch verschenen voor de PC-versie van deze game.

De patch zorgt voor een betere frame-rate en ook zal de game op een hogere moeilijkheidsgraad te spelen zijn. Dit heeft Electronic Arts gedaan op verzoek van veel fans via het officiële forum.

De patch is direct te downloaden via deze link.

Need for Speed Undercover is de titel van de nieuwste telg uit de serie. EA heeft langer aan deze game gewerkt dan voorgaande delen, om voor meer creativiteit en kwaliteit te zorgen. In Undercover speelt vooral een uitgebreide verhaallijn een grote rol. Het verhaal wordt verteld middels live action filmpjes waar een uitzonderlijk groot budget voor is vrijgemaakt. Verder zal ook de politie weer terug zijn nadat die uit het vorige deel waren geschrapt. Verwacht dus achtervolgingen op hoge snelheid over de snelweg met de hete adem van een smeris in je nek.

Lees meer over Need for Speed Undercover in onze review!

Need for Speed Undercover is verschenen voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PlayStation 2, PlayStation Portable en Nintendo DS.

  1.   
    7lotus94's avatar

    Hmm, hij word wel telkens verbeterd! 🙂

  2.   
    Spam-Fischer's avatar

    nfs undercover lijkt zo veel op most wanted

  3.   
    Deadstriker's avatar

    Gelukkig is deze patch er want ik werd helemaal gek van die bugs en natuurlijk die framerate. 😆