Red Alert 3 aangekondigd voor de Mac

Soms verschijnt de Mac-versie van een PC-game gelijktijdig met de Windowsvariant, soms verschijnt deze helemaal niet en soms verschijnt deze wat later. Dit laatste is het geval met de Mac-versie van Command & Conquer: Red Alert 3, waarvan vandaag is aangekondigd dat deze eind maart zal verschijnen, zo’n vijf maanden later dan de Windowsvariant.


Het verhaal van Red Alert 3 begint met het ombrengen van Albert Einstein door de Sovjets in het jaar 1927, met behulp van een tijdmachine. Met de dood van de natuurkundige heeft WOII nooit plaatsgevonden en wordt de atoombom nooit uitgevonden. Dat geeft de Sovjets een voorsprong in de race om werelddominatie in de jaren 50 van de vorige eeuw. Het uitblijven van WOII is duidelijk een voordeel voor de Sovjets, maar het heeft ook een nieuwe factie in het zadel geholpen. Japan zal ten strijde trekken om de wereld te overheersen. Daarnaast zijn er uiteraard ook de geallieerden, die inmiddels de macht over Europa kwijt zijn, op Engeland na.

De campagne ontvouwt zich via live action filmpjes waarvoor EA voor elke factie één of meerdere ‘babes of war’ ingehuurd heeft. Het verhaal komt zoals je gewend bent met de nodige plotwendingen. Elke campagne geeft je stapsgewijs een groter wapenarsenaal van de betreffende factie om je missie te volbrengen. Daarnaast is de volledige campagne als co-op uit te spelen via internet. Ook is er de mogelijkheid om gewone online games en uiteraard een skirmish-modus spelen.

Lees voor meer informatie ook eens onze review!

Command and Conquer: Red Alert 3 is reeds verschenen voor de PC en Xbox 360. De PS3-versie verschijnt medio maart, en de Mac-versie zal eind maart zijn opwachting maken.

  1.   
    RauserLuLz's avatar

    hoop dat alle games eens voor de mac uitkomen zoo kan ik eindelijk overstappen naar de mac …geen gezeik meer
    😛

  2.   
    Chikin's avatar

    Leuk voor de mensen die Mac hebben 😀
    Ik heb gewoon Windows

  3.   
    Broodbeleg's avatar

    Lungo schreef, "hoop dat alle games eens voor de mac uitkomen zoo kan ik eindelijk overstappen naar de mac …geen gezeik meer
    😛 "

    Dan gebruik je je os fout. 😛

  4.   
    DutchFreeze's avatar

    wie koopt er dan ook een mac xD
    straks krijg je niet alleen ps3 exclusives, maar ook windows of mac exclusives xD
    laat iedereen gewoon windows kopen als 7 uit is…

  5.   
    Daiben's avatar

    dan maak je een multiboot

  6.   
    RauserLuLz's avatar

    Broodbeleg schreef, "

    ”Lungo” schreef, "hoop dat alle games eens voor de mac uitkomen zoo kan ik eindelijk overstappen naar de mac …geen gezeik meer
    😛 "

    Dan gebruik je je os fout. 😛 "

    nee ben gewoon die virussen en spyware zat

  7.   
    RauserLuLz's avatar

    en osx is gewoon 10 x mooier en de imac ook

  8.   
    Daiben's avatar

    dat is bullcrap fanboy gelul een mac kan net zo goed virussen ontvangen maar en een mac ka nook net zo onveilig zijn er bestaan wel virussen voor de mac maar windows gebruikers worden veel eerder getroffen omdat veel meer zooi voor windows uitkomt en de markt groter is daarom gaan mensen virussen voor normale pc schrijven maar er zwermen ook een zooi voor mac rond. en ja mac is sneller en effectiever maar je kan windows ook mooi maken met thema’s

  9.   
    plesticmen's avatar

    mac heeft wel iets langre levenduur dan windows ;d dus als er meer games uit komen kan je er langer mee doen.

  10.   
    Lapixx's avatar

    @Daiben: Losstaand van het feit dat je waarschijnlijk nog nooit van interpunctie hebt gehoord, je een taalgebruik hebt alsof je nooit fatsoenlijk Nederlands hebt geleerd, en je maar wat randoms roept: Er zijn wel degelijk minder virussen voor Macintosh. Daarbij brengt een gemiddeld virus voor Mac minder schade toe, en is het, vaak zonder extra software, makkelijk te wissen.

    Overigens kan ik een kapotte auto ook beplakken met stikkers van Ferrari, maar daarvan gaat het ding nog niet rijden 😉

  11.   
    calkie's avatar

    Daiben schreef, "dan maak je een multiboot"

    ja dacht ik ook aan .niet dat ik het zelf heb maar gezien bij de buurman . zijn zoon had het er over en toen zei ik kan dat en toen liet ie het zien

  12.   
    RauserLuLz's avatar

    Daiben schreef, "dat is bullcrap fanboy gelul een mac kan net zo goed virussen ontvangen maar en een mac ka nook net zo onveilig zijn er bestaan wel virussen voor de mac maar windows gebruikers worden veel eerder getroffen omdat veel meer zooi voor windows uitkomt en de markt groter is daarom gaan mensen virussen voor normale pc schrijven maar er zwermen ook een zooi voor mac rond. en ja mac is sneller en effectiever maar je kan windows ook mooi maken met thema’s"

    fanboy!!! nou bijna iedereen is er toch wel overuit dat de i mac/osx qua computer/besturings systeem het beste is ,
    maar als je het over gamen hebt dan in tot nu toe windows nog het beste.