Mogelijk nieuwe details Bioshock 2 opgedoken

Gisteren konden we je al vertellen dat er een teaserwebsite van Bioshock 2: Sea of Dreams online is gezet en vandaag zijn er mogelijk wat nieuwe details over Bioshock 2: Sea of Dreams boven komen drijven dankzij deze website.

Allereerst zijn er de krantenknipsels die op de site te vinden zijn. Deze komen uit 1967 en het is dus goed mogelijk dat Bioshock 2: Sea of Dreams zich ook in dat jaar afspeelt.

Daarnaast is er via het flashbestand van de teaserwebsite een geheel ingevulde variant gevonden van de kaart die momenteel op de site staat. Op deze kaart zijn de locaties aangekruist waar enkele meisjes op mysterieuze wijze zijn verdwenen. Vreemd genoeg lijken deze zich allemaal rondom een bepaald gebied te concentreren: de Atlantische Oceaan. Ook is er op deze geheel ingevulde kaart een kruis gezet middenin de Atlantische Oceaan op de plek waar Rapture zich zou bevinden naar aanleiding van de verdwijningen. Fans van het spel weten echter dat al bekend was dat Rapture veel noordelijker ligt, in de buurt van IJsland.

Er is echter een andere plek die zich wel middenin de Atlantische Oceaan bevindt: Atlantis. Of dit betekent dat Bioshock 2: Sea of Dreams zich wellicht afspeelt in het mythische Atlantis is uiteraard niet zeker, maar het zet wel aan tot denken.

Bioshock 2: Sea of Dreams is het vervolg op het zeer succesvolle origineel uit 2007. De game wordt niet meer ontwikkeld door 2K Boston en 2K Australia, die verantwoordelijk waren voor het eerste deel, maar door 2K Marin, een andere 2K-studio uit Californië.

Wil je meer weten over Bioshock 2: Sea of Dreams? Check dan snel onze Fast Forward.

Bioshock 2: Sea of Dreams verschijnt mogelijk medio oktober voor zowel de Xbox 360 als de PlayStation 3. Mogelijk is ook een versie voor de Wii in ontwikkeling.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    MauriceV's avatar

    ik kijk uit naar deze game 😉

  2.   
    Maotes's avatar

    Mee too :).

  3.   
    Tadao's avatar

    ik GOK dat die gastjes uit de oceaan oppet land komen? sinds t alleen in de oceaan en aan de kusten rond daarvan zijn aangekruisd(zelfs nederland 😮 XD)

    edit: misschien dat big daddy’s meisjes zijn gaan kidnappen? xD

  4.   
    PaNNa's avatar

    Het vorige deel speelde goed, ik hoop dat dit nu weer het geval is. 🙂

  5.   
    Tadao's avatar

    PaNNa schreef, "Het vorige deel speelde goed, ik hoop dat dit nu weer het geval is. :)"

    ik betwijfel t dattet slecht gaat worden ^^ en de studio is helemaal niet verkeerd, dus no worry’s >^-^< wat kanner allemaal mis gaan? kweet cker dat deze studio weet waar de spelers van bioshock t zo mooi vonden,dus die gaanze dan wss ook proberen te verbeteren en vooral de minpunten (als die r zijn xD kheb t spel niet zelf gespeeld, maar hoor er heel veel goeds over)

  6.   
    gamers-4-life's avatar

    😮 niet voor de pc….? 😥

  7.   
    mitchelltje9's avatar

    huh ik dagt dat hij ook op de pc zou komen 😕

  8.   
    Tadao's avatar

    ”mitchelltje9″ schreef, "huh ik dagt dat hij ook op de pc zou komen 😕 "

    kan later komen,en maybe zijner gwn niet genoeg pc’s die het aan kunnen? i dunno

  9.   
    Maotes's avatar

    http://en.wikipedia.org/wiki/Cthulu#The_Call_of_Cthulhu

    Eigenlijk moest ik wat later op de dag hieraan denken. Misschien is dat ding dat in de zee is?
    I can always guess :P.