Ninja Gaiden II komt ook naar de PlayStation 3

Enkele maanden geleden verscheen Ninja Gaiden II voor de Xbox 360. Dit nieuwe avontuur van Ryu Hayabusa liet een prima indruk achter, getuige ook onze enthousiaste review. Net zoals het geval was met de originele Ninja Gaiden zal de game ook naar de PlayStation 3 komen, zo blijkt uit de nieuwste editie van het magazine Famitsu. Tevens kent deze versie weer de subtitel Sigma.

Ninja Gaiden Sigma II zal, net als de eerste Sigma, een nieuw speelbaar personage bevatten. Naast Ryu kunnen we straks namelijk als Ayane spelen. Verder bevat de PS3-versie nog onbekende nieuwe content en ondersteuning voor het PlayStation Network. Team Ninja verzorgt de ontwikkeling wederom, een releasedatum werd echter nog niet gegeven.

Meer details worden volgende week verwacht tijdens de Game Developers Conference.


In Ninja Gaiden II kruip je weer in de huid van Ryu Hayabusa om zijn clan te wreken en de vernietiging van het menselijk ras te voorkomen. Gewapend met een uitgebreid assortiment van ninja wapens, en natuurlijk zijn eigen, dodelijke skills, moet Ryu zich door een uiterst gevaarlijke wereld zien te vechten. Voorzien van de nieuwe engine, een nieuw auto-health regeneration systeem en vooral ook veel nieuwe levels, avonturen, vijanden en extreme gevechten, moet Ninja Gaiden II een ware revolutie worden binnen deze populaire franchise.

De PlayStation 3-versie, Ninja Gaiden Sigma II, bevat een nieuw speelbaar personage: Ayane. Verder is deze versie voorzien van nieuwe content en ondersteuning voor het PlayStation Network. De ontwikkeling is weer in handen van Team Ninja.

Wil je weten wat wij vonden van Ninja Gaiden II? Check dan snel onze review!

Ninja Gaiden II is verschenen voor de Xbox 360. Voor de PlayStation 3 verschijnt de game op een onbekende datum als Ninja Gaiden Sigma II.

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Hier moet ik dan goed over na denken als ie uitkomt, ik heb de eerste game van Sigma nog niets eens uitgespeeld omdat het zo DAM moelijk is. Maar ik ben dan ook geen Hardcore gamer, Het is leuk als het moelijk is maar dat het zo moelijk is om op een omogelijke manier toch kunt winnen dat is voor mij te moelijk. 😕

  2.   
    GameAC's avatar

    aah… only on xbox! 😆

  3.   
    zombieater's avatar

    deze ga ik misschien wel halen 😀

  4.   
    Ika Q's avatar

    Cool, Je kan als Ayane spelen. Ik heb Ninja Gaiden 2 helemaal verrot gespeeld op me x-doos 360. Hopelijk bied Sigma 2 genoeg nieuwe dingen aan.

  5.   
    NLwesleyNL's avatar

    nou denk dat die wel op de PS3 komt en miss zelfs voor de PC 😛