Wanted: Weapons of Fate voorzien van demo

Het was geen groot geheim meer dat er een demo van Wanted: Weapons of Fate uitgebracht zou worden en vandaag is dit dan ook gebeurd. De demo is 911MB groot en momenteel al beschikbaar op Xbox Live. Tijdens de aankomende update van het PlayStation Network zal ook daar de demo online verschijnen.

Voor liefhebbers is er overigens ook een demo van WWE Legends of WrestleMania op Xbox Live te vinden, met een grootte van 723MB.

Wanted: Weapons of Fate schotelt je een intense third-person actiegame voor, waarin combat naar een hoger niveau getild wordt met iconische moves als “curving bullets” en “Assasssin Time”, net zoals in de gelijknamige film. Daarnaast kent de game een innovatief cover-systeem. Het verhaal in de game gaat verder waar de film eindigde, met het vervolg van Wesley’s reis om een sublieme sluipmoordenaar te worden en ook het epische verhaal over de Fraternity gaat in de game verder.

Wil je meer weten over deze actievolle game? Check dan snel onze sensationele preview!

Wanted: Weapons of Fate verschijnt op 2 april voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    Capp's avatar

    En de trouwe pc gamers? 😕

  2.   
    ChielB's avatar

    Daar is momenteel nog niets over bekend, maar natuurlijk lees je het hier op GamersNet mocht er een PC-demo verschijnen. 🙂

  3.   
    zombieater's avatar

    Khoop dat de volgende update van PSN snel komt 😀 Kheb namelijk wel zin in deze demo 😀

  4.   
    Ken2BE's avatar

    Ga ik eens downloaden,misschien 🙄

  5.   
    NightHawk's avatar

    Leuke demo, maar op die ‘pussy’ difficult (de enige die je kan kiezen) is het wel zeeeeer makkelijk en de graphics zijn niet al te speciaal

  6.   
    DutchFreeze's avatar

    Capp schreef, "En de trouwe pc gamers? 😕 "

    ik snap dat dus ook neit heh, waarom de pc altijd of overgeslagen word of dat de pc gamers langer moeten wachten 👿