Bethesda heeft ambitieuze plannen met de Fallout-franchise

Bethesda heeft een aantal nieuwe merknamen vastgelegd die een ambitieuze toekomst kunnen betekenen voor de Fallout-franchise. De merknamen zijn afgelopen februari vastgelegd en de twee opmerkelijkste zijn voor ‘Entertainment in de vorm van een televisieserie’ en ‘Films over een postnucleaire, apocalyptische wereld’.

Televisieprogramma’s en films in de wereld van Fallout klinken als muziek in de oren. Uiteraard betekent het vastleggen van deze plannen niet dat het daadwerkelijk zover hoeft te komen. Het gebeurt vaker dat er ideeën worden vastgelegd, zonder dat daar ooit iets uit voortvloeit. Echter, het geeft wel aan dat Bethesda grote plannen heeft met betrekking tot Fallout. De intentie is er, nu nog hopen dat de uitwerking gerealiseerd wordt.

  1.   
    Rock-in's avatar

    De plannen zijn idd behoorlijk groot als ik het zo lees. De sfeer die het spel brengt is echt uniek. Een serie zou geweldig zijn. Ik kan iig niet wachten. ^^

  2.   
    DeAdSeYe's avatar

    Ik wist eerst amper wat Fallout was. Mij trok het ook niet echt maar naar 1 keer spelen was ik helemaal verkocht. Ik ben nu echt helemaal fan geworden van fallout. Het is idd een heerlijke sfeer verhaal lijn is ook gewoon heel erg goed. En ik hoop echt tot fallout nog een goede toekomst tegenmoet komt. 😉

  3.   
    Tringelinge's avatar

    Ik vond het spel niet echt leuk, maar een film/serie erover lijkt me best vet.

  4.   
    Serg1337's avatar

    cool… moet ik gaan kijken als ze uitkomen 🙂

  5.   
    Vinstaro's avatar

    Laat ze eerst even komen met denieuwe Elder Scroll komen kijk ik veel meer naar uit en hopelijk gaat Bethesda nu niet de nieuwe Elder Scroll vern**ken omdat ze nu zich hier helemaal op richten!

  6.   
    Rock-in's avatar

    Die komt er geloof ik niet voor 2010 en waarom zouden ze die helemaal gaan verneuken, als ze zich meer gaan richten op Fallout?

  7.   
    Vinstaro's avatar

    Rock-in schreef, "Die komt er geloof ik niet voor 2010 en waarom zouden ze die helemaal gaan verneuken, als ze zich meer gaan richten op Fallout? "

    Dat de aandacht gaat verslappen omdat ze dit ‘belangrijker vinder en er meer geld in zien’

  8.   
    /DareDevil's avatar

    Zekers wel vet 😆

  9.   
    yaxxo's avatar

    daar heb ik nu al zin in, het spel vind ik echt geweldig, ik hoop dat ze hem wel goed afwerken 😆 😆

  10.   
    Overload14's avatar

    Ik zou eigenlijk meer weten over hoe de chaos was wanneer die kernbommen vielen. En wat is er nu gebeurt met china? xD