Ontwikkelaar: MAG krijgt zeker een publieke beta

MAG, de massale online shooter voor de PlayStation 3, zal volgens ontwikkelaar Zipper Interactive zeker een publieke beta krijgen. De baas van Zipper, Michael Guttman, verklaarde:

    “Certainly, Mag will definitely have a beta. I guess that’s probably all I’ll say at this point, but we’ll be getting more information about that very soon. We’re really excited about the beta and we want to make sure that it’s designed and set up to be the great experience you expect it to be.”

Goed nieuws dus voor alle PlayStation 3-gamers die wel in zijn voor grootschalige, team-based actie.

Massive Action Game, of kortweg MAG, is een online multiplayer game voor de PlayStation 3. In deze actievolle game draait het om grootschalige gevechten met 256 spelers tegelijk, waarbij je verdeeld wordt over squads van 8 spelers. Squads dienen verschillende taken uit te voeren voor het team, terwijl je als speler ook nog eens je character kunt verbeteren om je soldaat aan te passen aan jouw eigen stijl. Ook is het mogelijk om te stijgen in ranking. Dit alles moet een combinatie opleveren van grootschalige gevechten en squad combat.

MAG verschijnt op een nog onbekende datum voor de PlayStation 3.

  1.   
    Mattmerize's avatar

    In die quote staat niet of het een open of closed beta is, hoe weet je dan dat hij een open beta bedoelt?

  2.   
    Schuinsmarcheerder's avatar

    Laten we maar gewoon hopen dat het een open beta is, in dat geval kan ik nu al niet meer wachten! Al staat het inderdaad niet echt in de quote, maar goed.

  3.   
    ChielB's avatar

    Er werd blijkbaar wel over een publieke beta gesproken, maar inderdaad kunnen we eigenlijk hooguit hopen momenteel dat het een open beta zal worden. Maar met potjes met 256 spelers tegelijk zullen er allicht veel plekken beschikbaar zijn straks. 😉

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ben zeker wel benieuwd naar

  5.   
    GENERAL_DS's avatar

    lijkt me best wel vet!
    trouwens zal het wel gaan werken met 265 spelers tegelijk 😡

  6.   
    oke's avatar

    Warneer komt deze game eigenlijk uit, lijkt me wel een vette game:D

  7.   
    GENERAL_DS's avatar

    oke schreef, "Warneer komt deze game eigenlijk uit, lijkt me wel een vette game:D"

    is nog onbekend dat staat er 😛

  8.   
    jungler's avatar

    het is zo een zalige game 🙂
    een beta 🙂 nice !

  9.   
    superdedupe's avatar

    als het een volle pot is gaat het laaaaaaaggggeeen (denk ik) als ik bij warhawk (32 spelers) een volle pot heb stottert het altijd eventjes in het begin maar ik denk dat het hier heel wat langer gaat duren voordat een server soepel loopt.

    maar als ze het voor elkaar krijgen dan koop ik dit spel echt want ik hou echt van multiplayer games en dit zou een gigantische stap zijn voor mp-fpshooters…

  10.   
    Dr. D3nVil's avatar

    lijkt me een leuke game met lekker veel actie 🙂 wel een beetje druk met 256 spelers:P

  11.   
    Mattmerize's avatar

    superdedupe schreef, "als het een volle pot is gaat het laaaaaaaggggeeen (denk ik) als ik bij warhawk (32 spelers) een volle pot heb stottert het altijd eventjes in het begin maar ik denk dat het hier heel wat langer gaat duren voordat een server soepel loopt.

    maar als ze het voor elkaar krijgen dan koop ik dit spel echt want ik hou echt van multiplayer games en dit zou een gigantische stap zijn voor mp-fpshooters…"

    Je onderschat de kracht van de PlayStation 3. Als ze er genoeg moeite voor willen doen, kan dit 256 mensen ondersteunen én er mooi uitzien en vloeiend lopen.

  12.   
    GENERAL_DS's avatar

    Matthijsjuh schreef, "

    ”superdedupe” schreef, "als het een volle pot is gaat het laaaaaaaggggeeen (denk ik) als ik bij warhawk (32 spelers) een volle pot heb stottert het altijd eventjes in het begin maar ik denk dat het hier heel wat langer gaat duren voordat een server soepel loopt.

    maar als ze het voor elkaar krijgen dan koop ik dit spel echt want ik hou echt van multiplayer games en dit zou een gigantische stap zijn voor mp-fpshooters…"

    Je onderschat de kracht van de PlayStation 3. Als ze er genoeg moeite voor willen doen, kan dit 256 mensen ondersteunen én er mooi uitzien en vloeiend lopen.
    "

    ik heb nog nooit warhawk zien stotteren.
    call of duty wel met free for all zelfs