SEGA onthult haar E3 line-up

SEGA heeft vandaag bekendgemaakt welke games men mee gaat nemen naar de E3, die volgende week van start gaat. GamersNet zal straks in Los Angeles aanwezig zijn om hands-on te gaan met veel games en de line-up van SEGA laat in elk geval een zeer divers aanbod zien.

Aliens vs. Predator (X360, PS3, PC)
Aliens vs. Predator komt uit de studio’s van Rebellion, maker van de originele Aliens versus Predator uit 1999: een legendarische titel die de norm heeft bepaald voor een hele generatie multiplayergames. Deze next-gen versie draait om drie levensvormen die strijden om totale macht. Speel als Alien, Predator of Marinier, elk met een geheel eigen speelstijl. De singleplayer bevat een zeer spannend verhaal vol actie, horror, stealth en de nodige gore. Daarnaast kent de game ook een knallende multiplayer.

Alien vs. Predator wordt in het eerste kwartaal van 2010 verwacht voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

Alpha Protocol (X360, PS3, PC)
Alpha Protocol plaatst je in de schoenen van Michael Thorton, een beginnend geheim agent in de stijl van James Bond, Jack Bauer en Jason Bourne. Gedurende de game kan je 10 skills verbeteren, elk met 10 ranks, om uiteindelijk een ultieme superspion te worden. De combat en gameplay bestaat uit real-time actie, waarbij je kunt rekenen op een third-person perspectief zoals in Mass Effect. De besturing is opgezet zoals die van BioShock, waarmee je door diverse gadgets kunt navigeren. Het upgraden van je krachten is ook van invloed op de manier waarop je situaties kunt waarnemen.

Verwachte diepe en doorlopende dialogen zoals in Mass Effect en je kunt ook verschillende paden kiezen tijdens het spelen, afhankelijk van je stemming of een rustige of ongeduldige aanpak je voorkeur heeft. Je zult voor je missies over de hele wereld reizen en romances spelen ook een grote rol, aangezien je regelmatig met verleidelijke vrouwen te maken zult hebben.

Alpha Protocol wordt in oktober verwacht voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

Bayonetta (X360, PS3)
Bayonetta is een actievolle game van de bedenker van Devil May Cry. In de game speel je met de gelijknamige heks Bayonetta, waarbij je het op moet nemen tegen engelen en andere hemelse wezens. In diverse prachtige omgevingen zul je strijd moeten leveren, al wil ontwikkelaar PlatinumGames nog niet teveel onthullen hierover. Bayonetta kan flink van zich afknallen, want ze heeft naast twee stevige guns in haar handen ook nog eens twee schietijzers in haar schoenen. Daarnaast kent de game ook diverse brute finishing moves.

Bayonetta zal in de herfst verschijnen voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

Mario & Sonic at the Olympic Winter Games (Wii, NDS)
Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen voert je naar realistische Olympische omgevingen, waarin je kunt kiezen uit een legendarische cast met speelbare personages, inclusief nieuwe gezichten. De game bevat gloednieuwe Olympische winterevenementen uit het officiële toernooischema, waaronder alpineskiën en schaatsen. Het spel is afgestemd op de specifieke besturing van het systeem, waardoor de game op zowel de Nintendo DS als de Wii een unieke belevenis wordt. Hierbij krijgt elk platform zijn eigen spelfuncties en -modi.

Zowel beginnende als gevorderde spelers kunnen in solo- en multiplayermodi gebruikmaken van de intuïtieve besturing van de Wii en de DS. Het Wii-spel biedt een nog rijkere multiplayer-ervaring met coöp en competitieve gameplay, terwijl de Nintendo DS intense wedstrijdelementen bevat vanwege de draadloze mogelijkheden. Eén van de nieuwe functies in Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen is de ondersteuning van het Wii Balance Board, dat in de Wii-versie op sommige evenementen kan worden ingezet voor een realistische spelervaring met nog meer interactie.

Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen zal eind 2009 verschijnen op de Wii en de DS.

Planet 51 (X360, PS3, Wii, NDS)
Ergens in het heelal is een planeet die wij Planet 51 noemen. Op deze planeet leeft een vredelievend volk een rustig leven, maar op een dag wordt hun leven bruut verstoord door een astronaut van de aarde genaamd Chuck. Je gaat op pad met Chuck om verschillende missies te doen. De vraag is alleen wie is er nou bang voor wie. Chuck vind de aliens maar gek en de aliens denken juist het tegenovergestelde. Dit brengt hilarische momenten met zich mee.

Planet 51 zal in de herfst voor de Xbox 360, PlayStation 3, Wii en Nintendo DS uitkomen.

The Conduit (Wii)
The Conduit is een wat volwassener game voor de Wii dan we gewend zijn, die zich afspeelt in een futuristische omgeving. Hierin speel je een agent die probeert uit te vinden wat er echt is gebeurd na een aanval van aliens op Washington. De besturing is, net zoals bij games voor de Wii zoals Metroid Prime 3 en Medal of Honour 2, aan te passen naar de wensen van de gebruiker. Deze twee games zijn een grote inspiratiebron voor de game The Conduit, dus dat belooft wat!

Verder maakt de game gebruik van de Quantum 3 engine, die is ontworpen om de grafische mogelijkheden van de Wii optimaal te benutten. Het spel bevat een online multiplayer mode waarin plaats is voor maximaal 12 mensen. In deze online multiplayer is het ook mogelijk om de WiiSpeak te gebruiken.

The Conduit verschijnt 26 juni voor de Nintendo Wii.

Vancouver 2010 – The Official Video Game of the Olympic Winter Games – (X360, PS3, PC)
Vancouver 2010 is een authentieke simulatie van diverse evenementen op de Olympische Winterspelen van 2010 in Vancouver. In het spel staat de extreme snelheid van alle winterse sporten garant voor een regelmatige stoot adrenaline. Daarnaast laat de gloednieuwe uitdagingsmodus je op ongeëvenaarde wijze opgaan in het grootste sportevenement ter wereld.

Vancouver 2010 verschijnt begin 2010 voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    Ika Q's avatar

    Bayonetta is de enige game waar ik best interesse hebt.

  2.   
    Tweek's avatar

    dat Planet 51 klinkt wel vet

  3.   
    Maotes's avatar

    Ika Q schreef, "Bayonetta is de enige game waar ik best interesse hebt."

    Ik meer in Alien vs Predator :).

  4.   
    glorys6's avatar

    klinkt niet echt interessant……..maar ja…..groeten… 8)

  5.   
    brend5's avatar

    Mario & Sonic at the Olympic Winter Games hebben ze niks beters te doen ofzo

  6.   
    Verbeemen's avatar

    ”brend5″ schreef, "Mario & Sonic at the Olympic Winter Games hebben ze niks beters te doen ofzo"

    euh, weet ge wel wat je zegt of schrijft? weet je toevallig hoeveel keer Mario & Sonic at the Olympic Games gekocht geweest is?

    ik vrees dat Mario & Sonic mischien trug voor een lange periode aan de top in de charts blijft

    Sega staat er goed voor, en met the conduit waar ze zoveel over schrijven

  7.   
    Serg1337's avatar

    Tweek schreef, "dat Planet 51 klinkt wel vet"

    Planet 51 is een game van een animatie film die nog uit moet komen (zoiets als shrek) dus ik neem aan dat je dat niet wist? 😛

  8.   
    craz's avatar

    Serg1337″][quote=”Tweek schreef, "dat Planet 51 klinkt wel vet"

    Planet 51 is een game van een animatie film die nog uit moet komen (zoiets als shrek) dus ik neem aan dat je dat niet wist? 😛 [/quote]

    ooohhhh 😮 ik dacht eerder aan Area 51 😆

  9.   
    Rise Against's avatar

    Ben erg benieuwd naar Alpha Protocol 🙂

  10.   
    ckerigon's avatar

    Yes 😀
    Mario and sonic ik heb veel positieve dingen gelezen daarover en the Conduit :D:D:D

  11.   
    Tweek's avatar

    Serg1337″][quote=”Tweek schreef, "dat Planet 51 klinkt wel vet"

    Planet 51 is een game van een animatie film die nog uit moet komen (zoiets als shrek) dus ik neem aan dat je dat niet wist? 😛 [/quote]

    Nee, ik ken al die films niet 😛

  12.   
    Dr. D3nVil's avatar

    geen 1game waar ik iets van wil horen 🙁 gelukkig is het alleen SEGA 😉