Co-op knokken op nieuwe screenshots Ninja Gaiden Sigma II

Begin oktober is het zover, want dan verschijnt Ninja Gaiden Sigma II voor de PlayStation 3. Deze uitgebreide remake van Ninja Gaiden II laat zich vandaag weer eens zien met een tiental verse screenshots van de co-op modus.


In Ninja Gaiden II kruip je weer in de huid van Ryu Hayabusa om zijn clan te wreken en de vernietiging van het menselijk ras te voorkomen. Gewapend met een uitgebreid assortiment van ninja wapens, en natuurlijk zijn eigen, dodelijke skills, moet Ryu zich door een uiterst gevaarlijke wereld zien te vechten. Voorzien van de nieuwe engine, een nieuw auto-health regeneration systeem en vooral ook veel nieuwe levels, avonturen, vijanden en extreme gevechten, moet Ninja Gaiden II een ware revolutie worden binnen deze populaire franchise.

De PlayStation 3-versie, Ninja Gaiden Sigma II, bevat twee nieuwe speelbare personages: Ayane uit Dead or Alive en Momiji uit Ninja Gaiden Dragon Sword. Verder is deze versie voorzien van nieuwe content en ondersteuning voor het PlayStation Network. De ontwikkeling is weer in handen van Team Ninja.

Wil je weten wat wij vonden van Ninja Gaiden II? Check dan snel onze review!

Ninja Gaiden II is verschenen voor de Xbox 360. Voor de PlayStation 3 verschijnt de game op 2 oktober 2009 als Ninja Gaiden Sigma II.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Sa.'s avatar

    COOLxD 😆

  2.   
    Infector's avatar

    Njah, niet men styl van game…

    Lievr een 90fps Shooter xD