Star Wars: The Old Republic speelbaar tijdens Gamescom

Electronic Arts en BioWare werken samen al tijden hard aan Star Wars: The Old Republic, een MMO-game in het overbekende Star Wars universum. Vandaag heeft EA laten weten dat deze game volgende week in speelbare vorm aanwezig is tijdens de Gamescom. Aangezien GamersNet volgende week met een grote groep aanwezig is in Keulen, inclusief de nodige Star Wars-fans, kun je dus binnenkort ook een uitgebreide hands-on preview verwachten van Star Wars: The Old Republic.

Star Wars: The Old Republic is de langverwachte massive multiplayer online game in het Star Wars universum. De game speelt zich driehonderd jaar na “Knights of the Old Republic” af, dat is nog steeds enkele duizenden jaar voordat Anakin in zicht komt. Je kunt kiezen om als Jedi te spelen of als Sith, en verder nog een aantal andere klassieke Star Wars-rollen. Tijdens de game zul je verschillende metgezellen om je heen krijgen die je trouw zijn of bedriegen, afhankelijk van jouw acties.

Star Wars: The Old Republic verschijnt ergens in 2010 voor de PC.

  1.   
    Alias's avatar

    Betekend ook dat we straks gameplay beelden mogen verwachten, al is het maar een cam versie (Al kunnen die ook van goede kwaliteit zijn) 🙂

  2.   
    ChielB's avatar

    Die kans is zeker groot ja. 8)

  3.   
    Narcist's avatar

    Shit, ik wil ook gaan 🙁