The Lost and Damned toch naar de PlayStation 3?

Het lijkt erop dat PlayStation 3-bezitters binnenkort toch mogen genieten van Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned, de uitbreiding die exclusief zou zijn voor de Xbox 360. Yaster, PS3 EU moderator, heeft namelijk bevestigd dat de add-on speelbaar is op de Gamescom 09.. op de PlayStation 3.

    “And they were certainly showing some PS3 love – Grand Theft Auto: The Lost and the Damned was available to play in a special 18+ area, we didn’t manage to get our hands on it due to the MASSIVE queue – but those inside looked pretty ***** excited.

    This aint as big, but EB Games have listed the strategy guide for The Ballad of Gay Tony for 360, PC and… wait for it …PS3.”

Dit is echter nog niet alles, EB Games heeft tevens de strategy guide van The Ballad of Gay Tony in haar voorraad gezet voor de PC, Xbox 360 en ook hier de PlayStation 3. De bevestiging van Yaster op het Europese PlayStation forum is echter verwijderd, dus 100% zeker zijn we nog niet van de zaak.


In The Lost and Damned krijgen we te maken met een nieuw hoofdpersoon, namelijk Johnny Klebitz. Johnny is vice-president van de motorclub The Lost, maar door de afwezigheid van clubleider Billy Grey, die een tijdje mocht gaan afkicken in een lokale kliniek, kreeg Johnny het tijdelijk voor het zeggen. The Lost werd een voortvarende organisatie met een vreedzame manier van zaken doen, terwijl Billy het liever eerst met wapens probeerde te regelen.

Zodra Billy op vrije voeten wordt gesteld, neemt hij de leiding weer over van Johnny en gaat hij zonder pardon weer los met zijn voorkeur voor de gewelddadige aanpak. Dit levert niet alleen gedoe op met een andere beruchte motorbende, maar ook is de relatie tussen Jonny en Billy niet meer wat het geweest is.

Lees voor meer informatie over The Lost and Damned ook eens onze review.

Grand Theft Auto is reeds verschenen voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC. Voor de Xbox 360 is nog extra content verschenen, getiteld The Lost and Damned.

  1.   
    nurie's avatar

    ik had hier al een voorspelling van gelezen in een tijdschrift waarvan ik de naam niet ga noemen, van een van de grotere gamer journalisten van NL

  2.   
    XTR17's avatar

    Hopen dat het waar is. Ga ik meteen downloaden of halen als ze in de winkel verschijnen 8)

  3.   
    nickkok14's avatar

    Yeaaaaaah eindelijk 😀 toen ik hoorde van nieuwe uitbreiding alleen op pc en xbox360 dacht ik shit 👿 maar nu ook ps3 8) 8) 8)

  4.   
    brend5's avatar

    gast dat wist ik al toen ie uitkwam op de 360. dit soort exclusiefs kunnen ze niet op 1 console houden

  5.   
    Moon-Hero's avatar

    Je kon dit spel toch spelen zonder Gta 4 gewoon want mn cd is gebroken 😥

  6.   
    Spam-Fischer's avatar

    en dit overkomt de 360 dus ook egt nooit!!

  7.   
    DutchGamer X's avatar

    hadden we kunnen weten. is niet anders dan logies.

  8.   
    Rijstekorrel's avatar

    ”Gamer1991″ schreef, "hadden we kunnen weten. is niet anders dan logies. "

    was ook al aangekondigd op gamersnet stond ook dat er uitbreiding komt voort ps3, en had al z’n idee dat deze en de nieuwe denk ik ook wel gewoon ook op de ps3 komen

  9.   
    sebasiske's avatar

    gta is helemaal uitgemolken .

    het was op het begin nog wel aardig maar nu vind ik het helemaal niets mee
    ik zou deze game of DLC nooit kopen