Registraties closed beta Star Wars: The Old Republic van start

Op de officiële website van Star Wars: The Old Republic is een bericht verschenen met de informatie dat gamers zich voor de closed beta van het spel op kunnen geven. Iedere speler die 18 jaar of ouder is mag zich registreren, maar natuurlijk zal niet iedereen uitgekozen worden. Het spreekwoord “niet geschoten is altijd mis” is hier in ieder geval van toepassing.

Registreer je via deze link dus snel voor de closed beta van Star Wars: The Old Republic.


Star Wars: The Old Republic is de langverwachte massive multiplayer online game in het Star Wars universum. De game speelt zich driehonderd jaar na “Knights of the Old Republic” af, dat is nog steeds enkele duizenden jaar voordat Anakin in zicht komt. Je kunt kiezen om als Jedi te spelen of als Sith, en verder nog een aantal andere klassieke Star Wars-rollen. Tijdens de game zul je verschillende metgezellen om je heen krijgen die je trouw zijn of bedriegen, afhankelijk van jouw acties.

Lees voor meer informatie over Star Wars: The Old Republic ook eens onze Gamescom-preview!

Star Wars: The Old Republic verschijnt op een nog onbekende datum op de PC.

  1.   
    cheanta's avatar

    damn! ik ben pas 15 🙁

  2.   
    MauriceV's avatar

    Je moet op die site een account aanmaken maar die site doet het maar half bij registreren

  3.   
    Sarge's avatar

    omg, waarom iedereen die 18 is of ouder? Hier zit ik al lang op te wachten en nu heb ik zelfs geen pc om op te spelen.. 😥

  4.   
    )GN(-Erik's avatar

    Voor de gene die het niet snappen, je moet voor je leeftijd alleen je geboorte datum in te vullen, en daarbij kan je ook een valse datum opgeven hoor 🙄

  5.   
    Menyz0r's avatar

    )GN(-Erik schreef, "Voor de gene die het niet snappen, je moet voor je leeftijd alleen je geboorte datum in te vullen, en daarbij kan je ook een valse datum opgeven hoor 🙄 "

    haha idd , ik ben ook pas 14 , kheb me ook gewoon aangemeld onder een geboortedatum van 1985 😀

  6.   
    delta62's avatar

    Nice ik wil dit zeker proberen!

  7.   
    cookymonster's avatar

    )GN(-Erik schreef, "Voor de gene die het niet snappen, je moet voor je leeftijd alleen je geboorte datum in te vullen, en daarbij kan je ook een valse datum opgeven hoor 🙄 "

    Zou het? Neeuh! 😛