Facebook misschien richting de PlayStation 3

Als er geen dag voorbij gaat dat jij je Facebook niet bijwerkt, is het misschien goed nieuws. Het gerucht doet namelijk de ronde dat Facebook naar de PlayStation 3 gaat komen samen met wat andere applicaties.

In de screenshots hieronder kun je zien dat je via de XMB naar Facebook kan gaan. Ook zie je dat je op een andere manier je foto’s kan bekijken en je gamecard van een nieuw kleurtje kan voorzien. Hoewel het nog maar een gerucht is, zien de foto’s er toch erg geloofwaardig uit. Het is toch nog even wachten.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    nanathan's avatar

    pff, weer zo iets lame.

    Persoonlijk vind ik het redelijk nutteloos. Je kan toch al op internet dus waarom nog iets speciaal ervoor ? Maar goed das ook wel van hun commerciel inzicht want facebook heeft toch enkele miljoenen leden.

  2.   
    b00m666's avatar

    nanathan schreef, "pff, weer zo iets lame.

    Persoonlijk vind ik het redelijk nutteloos. Je kan toch al op internet dus waarom nog iets speciaal ervoor ? Maar goed das ook wel van hun commerciel inzicht want facebook heeft toch enkele miljoenen leden."

    idd totaal nutteloos mensen worden steeds luier?????

  3.   
    GameAC's avatar

    Nou dat wilde ik dus altijd al.

  4.   
    nurie's avatar

    haha wat wil sony hiermee doen, tegen xbox ”twitter” opboxen, terwijl de PS3 dit toch al kon?

  5.   
    xHouse's avatar

    Mhh, wel handig als je Facebook gebruikt.

  6.   
    LittleRemco01's avatar

    Gooi Dat Twitter , Facebook , Skype Er Allemaal Af En Zet er iets Nuttigs op . ๐Ÿ™„ ๐Ÿ˜ก

  7.   
    Mrn.'s avatar

    Liever niet, zo krijg ik alleen maar meer zooi op mijn systeem. Laat mensen die het wel willen het gewoon zelf lekker downloaden, dan hebben andere mensen die het niet willen er geen last van.

  8.   
    dicapo's avatar

    weer een functie dat het gros van de mensen niet gebruikt.

  9.   
    Rijstekorrel's avatar

    Mrn. schreef, "Liever niet, zo krijg ik alleen maar meer zooi op mijn systeem. Laat mensen die het wel willen het gewoon zelf lekker downloaden, dan hebben andere mensen die het niet willen er geen last van."

    Je krijgt geen meer zooi op je systeem, het zal net zoasl ps home enzo gaan dat als je het aan klikt eerst de functie nog moet downloaden en installeren dus geen zooi op je systeem erbij.

  10.   
    Mrn.'s avatar

    Carlos0_0″][quote=”Mrn. schreef, "Liever niet, zo krijg ik alleen maar meer zooi op mijn systeem. Laat mensen die het wel willen het gewoon zelf lekker downloaden, dan hebben andere mensen die het niet willen er geen last van."

    Je krijgt geen meer zooi op je systeem, het zal net zoasl ps home enzo gaan dat als je het aan klikt eerst de functie nog moet downloaden en installeren dus geen zooi op je systeem erbij.[/quote]

    Daar moet ik je toch gelijk in geven ๐Ÿ˜‰ .

  11.   
    Rijstekorrel's avatar

    Mrn. schreef, "

    ”Carlos0_0″ schreef, "[quote=”Mrn.”].."

    Je krijgt geen meer zooi op je systeem, het zal net zoasl ps home enzo gaan dat als je het aan klikt eerst de functie nog moet downloaden en installeren dus geen zooi op je systeem erbij."

    Daar moet ik je toch gelijk in geven ๐Ÿ˜‰ . [/quote]

    haha das mooi ๐Ÿ˜›

    Maar is wel mooi op zich gedaan dat je idd nog moet downloaden zoals home enzo, De mensen met 40 gb schijf hebben anders zo geen ruimte meer over.