Geen Firefox naar de PlayStation 3

Er hing een gerucht in de lucht over de combinatie van Mozilla Firefox en de PlayStation 3. Op het internet werd namelijk naar buiten gelaten dat Firefox als standaard browser zou verschijnen op de PlayStation 3. Echter, een woordvoerder van Mozilla heeft dit gerucht ontkracht.

    “Nope – not sure how that rumor got started but it’s been keeping us busy all day :).”

Mensen die zich dus zaten te verheugen op een versie van Firefox op Sony’s console, hapt momenteel in het stof.

  1.   
    Johnnyboy15nl's avatar

    Firefox had leuk geweest op de PS3. Maar ja helaas. Ik hoop dat Microsoft ooit nog eens komt met hun eigen Internet Explore naar de Xbox360, want wij hebben nog geen internet browser op de console, maar ja daar is een console natuurlijk niet voor bedoelt vind ik. Daar heb je namelijk een PC of MAC voor.

  2.   
    Lode's avatar

    Johnnyboy15nl schreef, "Firefox had leuk geweest op de PS3. Maar ja helaas. Ik hoop dat Microsoft ooit nog eens komt met hun eigen Internet Explore naar de Xbox360, want wij hebben nog geen internet browser op de console, maar ja daar is een console natuurlijk niet voor bedoelt vind ik :P. Daar heb je namelijk een PC of MAC voor :P"

    De Wii heeft hier stapje voor op de x360 & ps3. Weer enzo is gemakkelijk op je Wii te bekijken, ook internet is nu gratis dacht ik? Ik heb er nog voor betaald inder tijd met Wii Points fzo.. :p

  3.   
    GENERAL_DS's avatar

    Lode schreef, "

    ”Johnnyboy15nl” schreef, "Firefox had leuk geweest op de PS3. Maar ja helaas. Ik hoop dat Microsoft ooit nog eens komt met hun eigen Internet Explore naar de Xbox360, want wij hebben nog geen internet browser op de console, maar ja daar is een console natuurlijk niet voor bedoelt vind ik :P. Daar heb je namelijk een PC of MAC voor :P"

    De Wii heeft hier stapje voor op de x360 & ps3. Weer enzo is gemakkelijk op je Wii te bekijken, ook internet is nu gratis dacht ik? Ik heb er nog voor betaald inder tijd met Wii Points fzo.. :p"

    je hebt wel een andere browser voor ps3, en die werk nog best goed ook nog. πŸ˜†

  4.   
    LittleRemco01's avatar

    daantjesl schreef, "

    ”Lode” schreef, "[quote=”Johnnyboy15nl”].."

    De Wii heeft hier stapje voor op de x360 & ps3. Weer enzo is gemakkelijk op je Wii te bekijken, ook internet is nu gratis dacht ik? Ik heb er nog voor betaald inder tijd met Wii Points fzo.. :p"

    je hebt wel een andere browser voor ps3, en die werk nog best goed ook nog. πŸ˜† [/quite]
    Internet Explorer Right?

  5.   
    xHouse's avatar

    Bah.

    Zou wel leuk zijn geweest. 8]

    Maar als je echt op ’t internet wilt, pak je gewoon de PC toch. 8]

  6.   
    Neolite's avatar

    De Wii heeft op dit moment inderdaad Opera om webpagina’s te bekijken. Dat Sony en Microsoft hier nog niet aan begonnen zijn is slechts een kwestie van tijd. Beide consoles gaan de kant op van multimediadiensten en bij die ontwikkeling is de logische volgende stap het kunnen internetten. πŸ˜‰

  7.   
    GENERAL_DS's avatar

    [quote:1=”Darkangel-Shadow”]

    daantjesl schreef, "

    ”Lode” schreef, ".."

    je hebt wel een andere browser voor ps3, en die werk nog best goed ook nog. πŸ˜† [/quite]
    Internet Explorer Right?"

    die zat altijd al op de ps3,heb geen idee hoe die heet. volgens mij heeft sony die gewoon gemaakt ofzo, de psp heeft ook al browser πŸ˜†

  8.   
    Sarge's avatar

    Opera is vele beter! 8) En waarom zijn ze de consoles toch aan’t verandere in PC’s??! πŸ˜•

  9.   
    X-doos's avatar

    Firefox was mooi geweest, dan had je op eBuddy kunnen inloggen op de PS3. Raar dat niemand daar over begint.

  10.   
    DutchFreeze's avatar

    Waarom zou je wilen MSN’nen op je ps3… Dat gaat echt kut als je je gewone controller gebruikt. Er is wel zon plugin met een qwerty toestenbord, maar ik denk dat dat ook niet echt super is.

  11.   
    Neolite's avatar

    Voor zover ik weet kan je gewoon een toetsenbord aansluiten op je PS3. πŸ˜‰

  12.   
    Rijstekorrel's avatar

    X-doos schreef, "Firefox was mooi geweest, dan had je op eBuddy kunnen inloggen op de PS3. Raar dat niemand daar over begint."

    Waarom zou ik op me ps3 willen msnen via ebuddy als ik het via me pc/laptop ook kan doen en dan op normale wlm kan zitten dan kan je ook alles.