2010 Fast Forward: Halo: Reach


Toen ik jaren geleden de eerste Halo speelde, wist ik niet waarom mensen deze game zo gaaf vonden. Natuurlijk, de gameplay van het schieten, verstoppen en de voertuigen zijn vet, maar ik begreep niet waar het over ging. Gelukkig heb ook ik het licht gezien en ben ik een groot liefhebber van alles wat Halo heet. Ik speel alle games, lees de boeken en ik heb extreem veel zin in de anime die eraan zit te komen, maar de grootste komst is natuurlijk wel Halo: Reach. En met de recent uitgebrachte trailer in het achterhoofd kan ik alleen maar zeggen dat ik extreem veel zin heb in deze titel. Deze Fast Forward wil ik graag gebruiken voor een klein beetje achtergrond. Wat is Reach en waarom zijn de Covenant zo geïnteresseerd in die planeet?

De mensheid is al tientallen jaren aan het koloniseren op verschillende planeten en nog steeds wordt gedacht dat de mensheid helemaal alleen is in het grote heelal. Uiteraard komt daar verandering in als de Covenant zich melden op de planeet Harvest (uit Halo Wars). De mensheid vlucht uit de regio en de oorlog met de Covenant is begonnen. Waar de Aarde de belangrijkste planeet is voor het besturen van de mensheid, zo is Reach de militaire ‘hoofdstad’ van de mensheid. Ondertussen is het Spartan project al een tijdje aan de gang en als Reach wordt ontdekt en aangevallen door de Covenant, worden de Spartans erop afgestuurd. Overigens heeft The Master Chief dit gevecht niet meegemaakt, want hij was op weg naar de eerste Halo-ring op het moment van de aanval.

[SCREENSHOTS]

Halo: Reach zal zich naar alle waarschijnlijkheid afspelen op Reach ten tijde van deze oorlog en je zult ook te maken krijgen met meerdere Spartans. Hoe je precies zult wisselen tussen characters en andere specifieke gameplay-elementen is op dit moment nog niet bekend. Overigens is het niet vreemd voor de Halo-franchise om te wisselen tussen verschillende personages (Master Chief / Arbiter), dus ook het wisselen tussen Spartans is een mogelijkheid.

Voorlopige conclusie
Persoonlijk hoop ik op een gameplay met een squad zoals in Rainbow Six. Niet iedereen zal dit vet vinden, maar het lijkt mij geweldig om met verschillende Spartans aan de slag te gaan, waarbij elke Spartan een andere specialiteit heeft. Overigens biedt dat ook geweldige mogelijkheden tot multiplayer. De trailer sluit deze squad gameplay absoluut niet uit. Er zijn meerdere Spartans te zien die allen een andere specialiteit lijken te hebben. Feit is helaas dat er naast deze trailer nog maar bijzonder weinig bekend is over de game. Grafisch zag de trailer er vet uit en het liet de geweldige Halo-sfeer goed naar voren komen, inclusief muziek! Maar ja, een trailer is een trailer en helaas zullen we nog een hele poos moeten wachten voordat Halo: Reach ergens in 2010 zal verschijnen.

Halo: Reach verschijnt in de herfst van 2010 voor de Xbox 360.

  1.   
    Codename_black's avatar

    “Overigens heeft The Master Chief dit gevecht niet meegemaakt, want hij was op weg naar de eerste Halo-ring op het moment van de aanval. ”

    En toch wel, aangezien hij pas tegen het einde van de slag om reach ontsnapt nadat alle spartans waren gedood (Officeel MIA)

  2.   
    killingdj0's avatar

    Codename_black schreef, "”Overigens heeft The Master Chief dit gevecht niet meegemaakt, want hij was op weg naar de eerste Halo-ring op het moment van de aanval. ”

    En toch wel, aangezien hij pas tegen het einde van de slag om reach ontsnapt nadat alle spartans waren gedood (Officeel MIA)"

    iddd

  3.   
    najreteip's avatar

    killingdj0″][quote=”Codename_black schreef, "”Overigens heeft The Master Chief dit gevecht niet meegemaakt, want hij was op weg naar de eerste Halo-ring op het moment van de aanval. ”

    En toch wel, aangezien hij pas tegen het einde van de slag om reach ontsnapt nadat alle spartans waren gedood (Officeel MIA)"

    iddd[/quote]

    niet allemaal, een deel ontsnapte in die ondergrondse basis

  4.   
    Spam-Fischer's avatar

    ik hoop dat deze halo wat minder kinderachtig is

  5.   
    Koen45's avatar

    Ik kijk er naar uit 😆

  6.   
    GameAC's avatar

    Nieuwe inspiratieloze Halo titel.

  7.   
    najreteip's avatar

    GameAC schreef, "Nieuwe inspiratieloze Halo titel. "

    Hoe kan je dat nu al weten?

  8.   
    JVB93's avatar

    GameAC schreef, "Nieuwe inspiratieloze Halo titel. "

    Even inspiratieloos als je post?

  9.   
    delta62's avatar

    Nice, ik wil graag gameplay trailers zien.

  10.   
    GameAC's avatar

    najreteip schreef, "

    ”GameAC” schreef, "Nieuwe inspiratieloze Halo titel. "

    Hoe kan je dat nu al weten?
    "

    De weg is jaren geleden ingeslagen. Er is meer kans op een inspratioloze titel dan een echt goede game.

  11.   
    Serg1337's avatar

    ik kan echt niet wachten op Reach, word helemaal aangetrokken! 😛

    BTW, leuke Fast Forward, komt er ook nog een fast forward van BF: BC 2? dat lijkt me namelijk ook een hele leuke game! 🙂

  12.   
    najreteip's avatar

    GameAC schreef, "

    ”najreteip” schreef, "[quote=”GameAC”].."

    Hoe kan je dat nu al weten?
    "

    De weg is jaren geleden ingeslagen. Er is meer kans op een inspratioloze titel dan een echt goede game. [/quote]

    Sorry hoor, maar je redenering trekt echt op niets! Gta bestaat al langer dan halo, was gta 4 dan zo inspiratieloos?