I Am Alive uitgesteld vanwege volledige herontwikkeling

Gisteren dook al het vervelende nieuws op dat I Am Alive nog zeker tot het begin van 2011 op zich zal laten wachten. Ubisoft heeft laten weten dat de game nog zo lang in ontwikkeling is, omdat men de game volledig aan het herontwikkelen is. Ubi-president Yves Guillemot verklaarde:

    “We have been totally re-engineering the product, so it is still on the way. It will use the Splinter Cell engine. We think it can become a very good quality product.”

Om de pijn van het uitstel wat te verzachten, kan je nu ook onze Fast Forward van I Am Alive lezen.

I Am Alive is een survival/actie game waarin Chicago wordt getroffen door een aardbeving. Jij bent Adam Collins, een alledaagse man die bedolven raakt onder het puin en pas na enkele dagen jezelf weet te bevrijden. Je ziet al snel dat de hele stad is verwoest en Chicago is geheel afgesloten van de buitenwereld. De sociale chaos neemt al snel toe en diverse groepen mensen trekken samen op en raken in conflict met andere groepen. Water is schaars en mensen schuwen geweld niet om te overleven.

Aan Adam de taak om contact te zoeken met de hulpverleners en als het kan zijn voormalige vriendin te vinden. Onderweg zal je ook nog geholpen worden door enkele mensen om je te helpen bij het behalen van je doelen. Dit alles beleef je vanuit een first-person perspectief, wat voor een extra indrukwekkende beleving moet zorgen.

Lees voor meer informatie over I Am Alive ook eens onze Fast Forward!

I Am Alive verschijnt in de loop van 2011 voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

  1.   
    MaTriX's avatar

    In de loop van 2011 pffft, leuk nieuws wat ze daar weg geven bij Ubi 😀

  2.   
    HardCoreGamer™'s avatar

    Wanneer komt assassin’s creed 2 dan op de pc? die zou toch in januari uitkomen toch? En GT 5 zou in 2008 al uitkomen 😛 Wel bale van I Am Alive volgens mij ws hij op de E3 2006 al te zien, duurt wel erg lang.

  3.   
    killingdj0's avatar

    herontwikkeling=duurder

    maar=mooier

  4.   
    B–T–B-8's avatar

    Wel jammer dat het nog zo lang gaat duren, lijkt me een interessante titel.

  5.   
    najreteip's avatar

    Jammer, maar als het een betere game wordt heb ik er geen problemen mee.

  6.   
    Dotz's avatar

    ”killingdj0″ schreef, "herontwikkeling=duurder

    maar=mooier"

    Juist?

    Jammer voor de fans.. Waarom zouden ze besloten hebben het opeens helemaal om te gooien?