Wellicht goedkopere DLC voor Mass Effect 2 op de releasedag

BioWare slaagt er weer eens in om gamers te laten speculeren over de downloadable content voor Mass Effect 2. Er was al eerder vastgesteld dat er hard aan DLC wordt gewerkt, maar nu de ontwikkelaar een nogal vage leus heeft geplaatst op haar Twitter account weten we niet echt meer wat we ervan moeten denken.

    Addressing rumors: BioWare will not be charging extra for any new Mass Effect 2 content on launch day. More DLC details next week.

‘Charging extra’ kan betekenen dat de DLC goedkoper is, of zelfs gratis. Het citaat stelt in ieder geval vast dat er iets te downloaden is op de dag van de release van Mass Effect 2. Volgende week zouden we meer moeten weten volgens de tweet.


Mass Effect 2 gaat verder waar het eerste deel stopte. Het verhaal neemt je weer mee naar de wereld die men inmiddels kent van Mass Effect om hier weer genoeg actie te beleven. Over specifieke verhaalelementen is nog niet veel bekend, maar het is al aangekondigd dat er grondig gekeken is naar enkele gameplaytechnieken. De quests en vooral de sidequests zijn nu beter uitgewerkt en zouden een completer geheel moeten vormen. Over het algemeen zijn er veel kleine aanpassingen en verbeteringen doorgevoerd, wat samen met de bekende geweldige graphics en wederom een onbetwist ijzersterk verhaal vast weer een topper oplevert.

Lees voor meer informatie over Mass Effect 2 ook eens onze uitgebreide E3-preview!

Mass Effect 2 verschijnt 29 januari voor de PC en Xbox 360.

  1.   
    Beukerboy's avatar

    Better make it free…

  2.   
    GameAC's avatar

    Day One DLC: 😥 😥 😥

  3.   
    najreteip's avatar

    Zoals Dragon age dan?

  4.   
    Tha Destiny's avatar

    Wow, fail

  5.   
    MaTriX's avatar

    Ben benieuwt ernaar.