Street Fighter IV komt naar de iPhone

Capcom heeft aangegeven dat ze in maart Street Fighter IV uitbrengen voor de iPhone. Alhoewel de iPhone geen fysieke knoppen heeft, is Capcom druk bezig om een geschikte besturing te ontwikkelen voor de iPhone. Deze zal gaan lijken op de arcade-besturing waarmee het eenvoudig moet zijn om combo’s te activeren. Ook zal de nieuwe ‘tekenstijl’ van Capcom terug te vinden zijn op de iPhone, omdat ze geen concessies willen doen op vormgeving of kleurgebruik.

Verder hebben ze aangegeven dat de iPhone-versie veel speelbare vechters zal hebben, waaronder natuurlijk boegbeelden als Ryu en Ken. Ondanks dat Capcom niet over namen heeft gesproken, hebben ze wel aangegeven dat er een mix komt van klassieke vechters en nieuwe personages, speciaal ontwikkeld voor Street Fighter IV. Elke vechter zal uiteraard beschikken over de Ultra-aanvallen, die net als in de consoleversies vergezeld zullen worden met heftige animaties.

Om de besturing volledig onder de knie te krijgen, is er de Dojo-modus om alle combo’s eindeloos te oefenen. Mocht je de vooraf ingestelde configuratie niet fijn vinden, dan bestaat er de mogelijkheid om de besturing aan te passen naar je eigen wensen. Wanneer je het spel meester bent, kan je het toernooi bestormen of met een andere iPhone-bezitter via bluetooth een partijtje vechten.

  1.   
    killingdj0's avatar

    GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAap

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik ga hem toch niet spelen op me Ipod touch, Ik heb nu veel spelen gespeeld als laatste gta en vind het toch niet lekker spelen me de ipod.
    Ik speel eigenlijk alleen bejewled 2 erop of een spelletje dat je echt alleen de motion censor gebruikt of hoe dat ook heet dat werkt wel, Maar rpg spellen enzo assend creed,gta enzo ik vond het echt K*t spelen gewoon.

  3.   
    GameAC's avatar

    De game is nét goed speelbaar met controller. Met touch controls lijkt het me verschrikkelijk.