Ontwikkeling Mass Effect 3 nu echt begonnen

Begin dit jaar berichtte BioWare-baas Ray Muzyka al dat de ontwikkeling van Mass Effect 3 in een voorstadium was. Nu kunnen we melden dat BioWare op volle kracht met de ontwikkeling van het derde deel begonnen is. Via een tweet zei Bioware’s Christina Norman bezig te zijn aan “Project Wombat”.

    “ME3 Trivia: Today I started work on “Project Wombat” for Mass Effect 3.”

Norman hintte dat Project Wombat weleens een nieuw soort gameplaysysteem voor het spel zou kunnen zijn. Tijdens de ontwikkeling van Mass Effect 2 twitterde ze namelijk over het nieuwe ammo-systeem met de mysterieuze naam “Project Sasquatch”. Later twitterde Norman:

    “Wow a lot of speculation on what Project Wombat is. Sorry I can’t say! I can say the name has nothing to do with the project,”

Hebben jullie al ideeën over wat Project Wombat zou kunnen zijn?

  1.   
    Menyz0r's avatar

    Dan is die countdown dus niet voor ME3 maar iets anders 😀

  2.   
    i7 Grendel's avatar

    Dat was ook al erg onwaarschijnlijk. Je kunt niet een game maken in 2 maanden. Dat ze een project voor een nieuw type munitie beginnen snap ik wel. Het niet herladen in de eerste game was onrealistisch, en het thermal clip idee van ME2 was ook niet bepaald populair.

  3.   
    MaTriX's avatar

    Zal nog wel een tijdje duren maar als tie net zo goed wordt als deel 1 en 2 dan mag tie van mij nu al komen 🙂

  4.   
    Hitman047's avatar

    Menyz0r schreef, "Dan is die countdown dus niet voor ME3 maar iets anders :D"

    Het kan de officiele aankondiging zijn… Een tweet kun je nou niet echt officeel noemen.

  5.   
    Bello 2185's avatar

    Kan al niet wachten! Ik moet echt weten hoe het nou afloopt! Bij ME1 zat ik al van kom nou met deel 2, en @ het einde van ME2 was het echt van wow en was ik even stil. 😛 Nu wil ik weten hoe het verder gaat. :p

    Ga straks even de nieuwe DLC spelen btw. ^^D

  6.   
    /DareDevil's avatar

    ”Bello 2185″ schreef, "Kan al niet wachten! Ik moet echt weten hoe het nou afloopt! Bij ME1 zat ik al van kom nou met deel 2, en @ het einde van ME2 was het echt van wow en was ik even stil. 😛 Nu wil ik weten hoe het verder gaat. :p

    Ga straks even de nieuwe DLC spelen btw. ^^D"

    Ik had precies hetzelfde! 😀

    Beste game die ik tot nu toe heb gespeeld. Echt in 1 woord geweldig. Ik speelde mijn 1e playthroughj op veteran en mijn hele team heeft het overleefd firewalker pack heb ik al gedaan en binnenkort Kasumi DLC!!!

    Kan niet wachten op ME3 😆