PlayStation 3 update 3.30 maakt de console klaar voor 3D

Sony heeft bekendgemaakt dat de PlayStation 3 update 3.30 de console heeft voorbereid op 3D-gaming. De PlayStation 3 zal door middel van een firmware update echter pas rond juni compleet 3D-compatible worden. In combinatie met de launch van de nieuwe 3D-tv’s van Sony Bravia kun je dan 3D-games spelen en -films kijken.

Onder andere WipEout HD, MotorStorm: Pacific Rift, Pain en Super Stardust HD zullen een 3D-ready update krijgen. LittleBigPlanet 2, Killzone 3 en Gran Turismo 5 zullen vanaf het begin 3D-compatible zijn en ook in juni uitkomen.

  1.   
    Fox's avatar

    LOL , ik heb op sommige spelen 3D nou en ik kan zeggen HET ZUIGT

  2.   
    Defensie's avatar

    ik heb nvidia 3d vision discover en somige spellen zijn wel leuk aleen ik krijg er kopijn van:P maar als je 1/2 uurtjes speelt dan is wel oke maar niet als je 10uur achter elkaar speelt:P

  3.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    ik heb een vraagje. kun je dat ook uitzetten want ik heb echt een bloedhekel aan 3d en ik heb MSPR en die wil ik niet verneukt spelen. GT5 ik kan niet wachten, maar verneuk hem nou aub niet. Gaat dit weer vertraging opleveren voor GT5? ๐Ÿ™„

  4.   
    Chikin's avatar

    Nou, ik denk dat je sowieso kan uitzetten anders is het echt FAIL. ๐Ÿ˜›

  5.   
    Debsterr's avatar

    Er zit toch ook verschil tussen ‘echt’ 3d en 3d dmv rood/blauw met van die brilletjes? De 3d versie van Arkham Asylum was met die rood/blauwe brilletjes.
    De technologie die ze bij Avatar gebruiken is een hele andere dan die rood/blauwe 3d troep.
    Aangezien ze het tegelijk willen launchen met de 3d tv’s van sony denk ik wel dat ze die moderne vorm van 3d gaming bedoelen?

  6.   
    Mrn.'s avatar

    Mooi zo, heb momenteel MotorStorm: Pacific Rift in mijn collectie. Dat zou betekenen dat ik het meteen zou kunnen uitproberen! ๐Ÿ˜€

  7.   
    NLkevvNL's avatar

    3d is tog nie zow heel erg goed voor je ogen:P? zeggen ze. want ik krijg er pijn aan me ogen van dus mij lijkt het niks maarja heb tog geen ps3

  8.   
    nanathan's avatar

    Dus als ik Killzone 2 in 3d wil spelen moet ik hem opnieuw kopen ???

  9.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Maar sommige gamers hebben er niks aan want je TV moet ook 3D klaar zijn en hoe duur kosten die wel niet? ๐Ÿ˜ฎ
    En hoe werkt de 3D dan precies want je moet toch wel een bril hebben om 3D te zien.
    Maar Killzone in 3D wow kan niet wachten want de Graphics waren al Godlike! ๐Ÿ˜•

    nanathan schreef, "Dus als ik Killzone 2 in 3d wil spelen moet ik hem opnieuw kopen ???"

    I hoop het niet, maar ik denk eerder dat er ook voor Killzone een Update komt die 3D suport.

  10.   
    milbot's avatar

    Er zijn natuurlijk verschillende methoden om een 3D effect te verkrijgen. Over het algemeen kan men zeggen dat men eigenlijk de 2 ogen apart een verschillend beeld wilt laten zien. Bij de bekende rood-blauw brilletjes maakt men gebruik van verschillende lichtfrequenties om dit effect te bekomen. Men kan ook gebruik maken van brillen met gepolariseerde glazen, maar die werken met gepolariseerd licht in plaats van lichtfrequenties. Er bestaan ook methoden om dit zonder een bril te doen, maar nadeel daarbij is dat je je op een bepaalde plaats tegenover het scherm moet bevinden om het 3D effect waar te nemen.

  11.   
    soulzx3's avatar

    gameshark schreef, "ik heb een vraagje. kun je dat ook uitzetten want ik heb echt een bloedhekel aan 3d en ik heb MSPR en die wil ik niet verneukt spelen. GT5 ik kan niet wachten, maar verneuk hem nou aub niet. Gaat dit weer vertraging opleveren voor GT5? ๐Ÿ™„ "

    laten we dat dan maar hopen, want 3D gaming vind ik echt niks

  12.   
    Alias's avatar

    Onder andere Wipeout Fury, MotorStorm: Pacific Rift, Pain en Super Stardust HD zullen een 3D-ready update krijgen. De volgende games zullen compleet 3D-compatible zijn en ook in juni uitkomen: Little Big Planet, Killzone 2, en Gran Turismo 5.

    Uitkomen moet uitgekomen zijn neem ik aan?

  13.   
    TheDouble's avatar

    het stuk na het plaatje is al een tijdje geleden ontkracht door Sony entertainment. dus waarom dat er nog bij staat???

  14.   
    Rijstekorrel's avatar

    gameshark schreef, "ik heb een vraagje. kun je dat ook uitzetten want ik heb echt een bloedhekel aan 3d en ik heb MSPR en die wil ik niet verneukt spelen. GT5 ik kan niet wachten, maar verneuk hem nou aub niet. Gaat dit weer vertraging opleveren voor GT5? ๐Ÿ™„ "

    Natuurlijk kan je het uitzetten niet iedere tv kan toch 3D aan, Je zou het als extra optie kunnen dan zetten dan en kunnen gebruiken zodra het mogelijk is.

  15.   
    xHouse's avatar

    Waar was de tijd dat iedereen voor zijn 25 kilo wegende TV rustig op z’n PS 1 zat te spelen toen dat al next-gen was.
    ๐Ÿ™
    Toen was er tenminste geen last van al die moderne problemen. 8)

  16.   
    GENERAL_DS's avatar

    xHouse schreef, "Waar was de tijd dat iedereen voor zijn 25 kilo wegende TV rustig op z’n PS 1 zat te spelen toen dat al next-gen was.
    ๐Ÿ™
    Toen was er tenminste geen last van al die moderne problemen. 8) "

    mensen herrinneren zich vaak alleen de goede dingen ๐Ÿ™‚

  17.   
    umoeder's avatar

    ferw

  18.   
    umoeder's avatar

    na die laatste update kan ik me plots niet meer aanmelde, het blijft zegge dat men wachtwoord fout is! en ik weet ni eens meer wat et was, het stond altijd op automatisch en nu ineens is het naar de klote, wtf?!! ๐Ÿ˜ก ๐Ÿ˜ก ๐Ÿ˜ก ๐Ÿ˜ก