Red Steel 3 in ontwikkeling

Het officiële Franse Nintendo gamemagazine heeft bekendgemaakt dat Ubisoft bezig is met het derde deel van de Red Steel-serie. Dit derde deel zal onder meer gebruik gaan maken van de nog uit te komen Wii Vitality Sensor, die de hartslag van spelers opmeet. Hiervoor moet je simpelweg je vinger in het apparaat steken.

Dat de ontwikkeling nu al van start is gegaan, komt enigszins als een verrassing. We hadden namelijk al eerder een bericht dat de verkopen van Red Steel 2 behoorlijk tegenvielen. Om die reden zou je verwachten dat Ubisoft het risico niet zou nemen. Desalniettemin is het goed om te zien dat het risico genomen wordt, zodat er ook nog wat meer non-casual games op de Wii verschijnen.

Meer Red Steel 3

  1.   
    gebruiker50081's avatar

    Inderdaad raar dat ze doorgaan, in een vorig bericht zeiden ze dat het volledig aan de fans lag of er een 3e deel zou komen.

  2.   
    LightFasher's avatar

    Dat is nou toevallig, ik heb red steel 2 net dinsdag besteld.:D

  3.   
    Defensie's avatar

    blij dat ze een gokje wagen ben benieuwd hoe het er uit gaat zien

  4.   
    MaTriX's avatar

    Ze kunnen er altijd nog mee stoppen, maar goed Red Steel 2 verkopen zuigt en ze maken een deel 3 en Beyond Good and Evil 2 wordt verder niks over gezegd, rare mensen die fransen.

  5.   
    BulletKill's avatar

    Red Steel 2 is een dikke flop.
    Slecht verkocht.

    En Wii Vitality sensor is al helemaal fail.

  6.   
    Magana's avatar

    Ze kunnen er inderdaad beter mee stoppen als mensen de handdoek al in de ring gooien bij het tweede deel van de RS-serie verwacht ik niet dat er opeens veel mensen RS3 gaan kopen 🙄

  7.   
    Chikin's avatar

    Zo snel..

  8.   
    Appie Wappie's avatar

    Vond deel 2 anders zeer geslaagd, alleen de verkoop cijfers niet.. Deeltje 3 ken best een topper worden, alleen qua verkoop niet echt.. Als ze met geld uitkomen waarom niet, niks maken kost ook geld en leverd zowiezo niks op..

  9.   
    JonsoN's avatar

    Ik denk dat de Wii beter met hun casual games door kunnen gaan, tot nu toe zijn bijna alle hardcore titels slecht verkocht.. Zoals The conduit, RS1 en 2, en die zwart-wit game.

  10.   
    Fox's avatar

    ik persoonlijk vond redsteel 2 er wel goed uitzien maar alleen ik weet gewoon dat het verhaal niks voorstelt dus koop ik hem ook niet 😛