Nieuwe details Call of Duty: Black Ops

USA Today heeft vandaag nieuwe details vrijgegeven in haar preview van Treyarch’s volgende game, Call of Duty: Black Ops. Ze zeggen dat de game inderdaad een co-op voor maximaal 4 spelers krijgt. Ook bevestigt de preview dat je niet in een SR-71, het vliegtuig dat je zag in de teaser, kan vliegen door hem zelf te besturen, maar je zult vanaf het vliegtuig naar beneden kijken om troepen te sturen.

    “Players spy on suspicious activity while piloting a Lockheed SR-71 recon aircraft over the Ural Mountains… from the initial piloting of a reconnaissance aircraft to on the ground combat in the Soviet Union. […] Apparently the 2-4-player co-op in the game’s main story will focus on two characters over “multiple covert international conflicts”.”

Misschien wordt de missie met het SR-71 vliegtuig wel net zoiets als de missie Black Cats uit Call of Duty: World at War. In die missie zat je namelijk ook in een vliegtuig, maar mocht je niet zelf vliegen.

  1.   
    Houserz's avatar

    Waarom mogen we nou weer niet zelf vliegen…..zooo jammer dit

  2.   
    Cirdan's avatar

    Beetje meer vrijheid is ook leuk 😉 Want ik verwacht nu weer: dat-je-in-een-gedwongen-richting-wordt-geduwd-met-een-paar-omwegen-die-naar-dezelfde-doel-gaan, game.

  3.   
    Dy-88's avatar

    Cirdan schreef, "Beetje meer vrijheid is ook leuk 😉 Want ik verwacht nu weer: dat-je-in-een-gedwongen-richting-wordt-geduwd-met-een-paar-omwegen-die-naar-dezelfde-doel-gaan, game. "

    zou is Call of Duty nou eenmaal.
    en daar s niks mis mee, want t gaat niet om het verhaal, maar op de schiet actie

  4.   
    Cirdan's avatar

    maar het concept is steeds hetzelfde als CoD1. Dus als ze nog bij de tijd willen blijven moet er meer vrijheid komen.

  5.   
    MaTriX's avatar

    Ik wacht geduldig af zeker na de SP flop van MW2, kep wel vermoeden dat tie beter wordt gezien de SP van WaW beter was dan die van MW2.

  6.   
    TimD167's avatar

    Cirdan schreef, "Beetje meer vrijheid is ook leuk 😉 Want ik verwacht nu weer: dat-je-in-een-gedwongen-richting-wordt-geduwd-met-een-paar-omwegen-die-naar-dezelfde-doel-gaan, game. "

    Daarvoor moet je Battlefield BC2 gaan spelen

  7.   
    chefnl's avatar

    kan niet wachten

  8.   
    IMarks's avatar

    al die US Army games zouden is een keer samen moeten werken aan 1 mega game… dat zo pas vet zijn.

  9.   
    THE-DUTCH-GUY's avatar

    soulbody schreef, "al die US Army games zouden is een keer samen moeten werken aan 1 mega game… dat zo pas vet zijn."

    ja

    p.s ik heb het weer eens kort gehouden 😛

  10.   
    Dotz's avatar

    TimD167″][quote=”Cirdan schreef, "Beetje meer vrijheid is ook leuk 😉 Want ik verwacht nu weer: dat-je-in-een-gedwongen-richting-wordt-geduwd-met-een-paar-omwegen-die-naar-dezelfde-doel-gaan, game. "

    Daarvoor moet je Battlefield BC2 gaan spelen[/quote]

    Dat is waar! En die heb ik ook gekocht, alleen Battlefield is weer aan de tactische kant! En er is geen enkele dat-je-in-een-gedwongen-richting-wordt-geduwd-met-een-paar-omwegen-die-naar-dezelfde-doel-gaan-game die tactisch is, in iedergeval ik zou er geen weten! Misschien dat we wat kunnen verwachten van de nieuwe MoH! of is dat geen dat-je-in-een-gedwongen-richting-wordt-geduwd-met-een-paar-omwegen-die-naar-dezelfde-doel-gaan-game? Ik heb het trouwens over game-series! 🙂

  11.   
    divatosx's avatar

    kan me het wel een beetje voor stellen, want troepne sturen en vliegen tegerlijken tijd zal best moeilijk gaan.

  12.   
    PS3- gamer's avatar

    ben benieuwd naar de verdere details

    mw2 is voorlopig nog goed genoeg voor me 8)