Nieuwe Tomb Raider-game verschijnt eind 2011

De mensen van het Britse Eurogamer hebben via een anonieme bron vernomen dat Crystal Dynamics druk bezig is met een nieuwe Tomb Raider-game, die rond de feestdagen van 2011 moet verschijnen. Het is nog onduidelijk of de geruchten omtrent de subtitel Downfall kloppen, maar wel is zeker dat de nieuwe Tomb Raider-titel onder andere voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3 gaat verschijnen.

Eerder doken al prille geruchten op over een ‘reboot’ van de serie, waarbij we een jonge en onervaren Lara Croft zien, die onder meer aan de Japanse kust op avontuur gaat. Volgens de anonieme bron lijkt dit te kloppen.

Momenteel werkt een klein team aan de downloadable spin-off Lara Croft and the Guardian of Light, die later dit jaar verschijnt. Deze game kent een andere aanpak qua gameplay en perspectief, waardoor men bewust niet de naam Tomb Raider in de titel heeft gezet. De meeste mensen bij Crystal Dynamics zouden echter al een tijd met de nieuwe Tomb Raider-game bezig zijn.

Men wilde niet reageren op geruchten, maar hier gaan we allicht spoedig meer over horen…

  1.   
    killingdj0's avatar

    wow….. lang… gelukkig kan ik genieten van de binnenkort vele games en mijn toppunt tot nu toe resident evil 4 affterlife 10september

    ik vind de films zo goed de characters van de games zitten er ook in en ik kijk nu nog steeds de films op me ipod op bed vaak:)

    ps een nieuwe trailer released!

  2.   
    MaTriX's avatar

    Kijk dit vind ik nou leuk nieuws alleen jammer dat het nog 1.5 jaar duurt ๐Ÿ˜€ tevens ben ik volgens mij 1 van de weinige die genoten heeft van Tomb Raider Underworld en zijn 2 DLC maar ja ik ben nu eenmaal een fan van Tomb Raider ook de reden waarom ik een fan ben van Prince of Persia ik vind de opzet van zulke games nu eenmaal geweldig.

  3.   
    jumoeder's avatar

    ”matrix50″ schreef, "Kijk dit vind ik nou leuk nieuws alleen jammer dat het nog 1.5 jaar duurt ๐Ÿ˜€ tevens ben ik volgens mij 1 van de weinige die genoten heeft van Tomb Raider Underworld en zijn 2 DLC maar ja ik ben nu eenmaal een fan van Tomb Raider ook de reden waarom ik een fan ben van Prince of Persia ik vind de opzet van zulke games nu eenmaal geweldig."

    Je bent niet alleen!

  4.   
    )GN(-Erik's avatar

    Hopelijk wat lagere systeemeisen ook ๐Ÿ™„

  5.   
    GamerUnknown's avatar

    eindelijk weer een spel met een lekkere kont er in. begrijp me niet verkeerd de kont van bayonetta is ook lekker. maar naar die van tombraider kijk ik al sinds mijn 8e levensjaar

  6.   
    MaTriX's avatar

    GamerUnknown schreef, "eindelijk weer een spel met een lekkere kont er in. begrijp me niet verkeerd de kont van bayonetta is ook lekker. maar naar die van tombraider kijk ik al sinds mijn 8e levensjaar"

    Zo te horen ben je nooit verder gekomen dan een Pixel kont ๐Ÿ˜€

  7.   
    soldierarjan's avatar

    hopeijk komt die er eind 2011 zit zo te wachten op nieuwe tomb raider game de ouwe ware heel leuk en ze moeten terug na die tijd of beetje uncharted achterna maar dan veel meer puzzelen dan schieten

  8.   
    MisterMDW's avatar

    Dit doet mijn hartje goed (: heb tomb raider legend en anniversary helemaal kapot gespeeld ๐Ÿ™‚
    Toen kwam underworld die mooi was en lekker speelde heb ervan genoten toen ik een bug kreeg en waardoor
    ik weer helemaal opnieuw zou moeten beginnen, dat werd me iets teveel maar goed heb nog een jaartje om hem te spelen ๐Ÿ˜€

  9.   
    Fox's avatar

    )GN(-Erik schreef, "Hopelijk wat lagere systeemeisen ook ๐Ÿ™„ "

    zal alvast een nieuwe pc kopen. want over 1,5jaar… ja…. je weet zelf wel =]

  10.   
    -050- Critical's avatar

    ”matrix50″ schreef, "Kijk dit vind ik nou leuk nieuws alleen jammer dat het nog 1.5 jaar duurt ๐Ÿ˜€ tevens ben ik volgens mij 1 van de weinige die genoten heeft van Tomb Raider Underworld en zijn 2 DLC maar ja ik ben nu eenmaal een fan van Tomb Raider ook de reden waarom ik een fan ben van Prince of Persia ik vind de opzet van zulke games nu eenmaal geweldig."

    tombraider underworld is best goed ontvangen toch?:)
    ik ben met je mee ๐Ÿ™‚

  11.   
    GBA43's avatar

    matrix50″]

    ”GamerUnknown schreef, "eindelijk weer een spel met een lekkere kont er in. begrijp me niet verkeerd de kont van bayonetta is ook lekker. maar naar die van tombraider kijk ik al sinds mijn 8e levensjaar"

    [b schreef, "Zo te horen[/b] ben je nooit verder gekomen dan een Pixel kont :D"

    ~

    Nou volgens mij lees je teksten, en hoor je ze niet. FAIL

  12.   
    Rijstekorrel's avatar

    Mooie Tomb Raider games zijn altijd wel leuk ๐Ÿ˜€

  13.   
    xHouse's avatar

    mhh, altijd wel leuk die Tom raider games, hopelijk doen ze er eens iets totaal nieuws mee! :D.
    Trouwens, zet me aan om de film ervan nog eens te zien. ๐Ÿ™‚

  14.   
    marcthetuner's avatar

    Ik speel tombraider al sinds ik 6 ben met mijn vader ๐Ÿ˜€ ik ben nu 15 haha
    Ik heb zo ongeveer alle delen gehad. Ik vind het echt top spellen. alleen die guardion of light vind ik niks.
    Ik vind dat van bovenaf spelen niet leuk. Verheug me nu al op het nieuwe deel in 2011, kan haast niet wachten ๐Ÿ˜•