Rare: Geen lag problemen met Microsoft’s Kinect

Volgens ontwikkelaar Rare is lag geen probleem meer voor Microsoft’s motion control technologie, Kinect. In gesprek met Eurogamer zei executive producer of technology and communications, Nick Burton, dat de eerder door Eurogamer ontdekte lag in Kinect Sports verleden tijd is.

    “Lag is not an issue, as with any prototype stuff, of course it was in the past. That’s to be expected.”

    “Where we’re at now, not at all. Yes, we’ve done a lot work to make sure it wasn’t a problem, but when you’ve got something that’s copying what you’re doing you can’t have a lot of lag.”

De eerder ontdekte lag van 150 ms schijnt dus verholpen te zijn. Met een systeem dat jouw bewegingen één op één moet kopiëren kun je lag natuurlijk missen als kiespijn.

  1.   
    Kilerden's avatar

    Ik ben er net achter gekomen dat Kinect een hele core verbruikt van de xbox 360, dus ik ben benieuwd of Kinect dan ook wel grafisch zware games aan gaat kunnen.

  2.   
    soldierarjan's avatar

    denk dat dit veel op de wii games gaat lijken aleen dan mooier allemaal

  3.   
    Ken2BE's avatar

    Als het echt 1 op 1 gaat worden,dan zit er wel nog potentie in.

  4.   
    MaTriX's avatar

    Das heel mooi, ik was onder de indruk van bepaalde games van Kinect en dat is dus de reden waarom ik Kinect gaat kopen puur voor de fun met me vrouw en zoon, de HC games speel ik wel met een controller op me X360, kep ook interesse gekregen in de move van Sony lijkt me geweldig om dat ding voor zwaard games enzo te gebruiken.

  5.   
    GameAC's avatar

    Nee. Alleen negatieve lag. 😆 😆

  6.   
    Fox's avatar

    Kilerden schreef, "Ik ben er net achter gekomen dat Kinect een hele core verbruikt van de xbox 360, dus ik ben benieuwd of Kinect dan ook wel grafisch zware games aan gaat kunnen."

    denk het niet…

  7.   
    Houserz's avatar

    Ben echt niet overtuigd van kinect….denk niet dat ik hem aanschaf, ik heb geen zin om met mn armen te zwaaien, ik wil gewoon op me kont in me stoel een gamepie doen.

    dat doe ik dus ook 🙂