Halo: Reach hardware bundel, Forge 2.0 en Firefight Versus bevestigd

Deze dagen is de Comic-Con aan de gang en traditioneel is dat ook altijd een moment waarop er wel eens wat grote nieuwtjes omtrent nog grotere games naar buiten worden gebracht. Bungie was ook bij de Com-Con aanwezig en dat kan natuurlijk maar één ding betekenen: nieuws over Halo: Reach.

Allereerst bevestigde men dat er een $400 hardware bundel komt. Deze bevat een zilveren 250GB Xbox 360 Slim, de game Halo: Reach, twee draadloze controllers en de overige accessoires zoals kabels. In de VS en UK zijn de pre-orders gestart, al valt het nog te bezien of en wanneer deze bundel ook bij ons te bestellen is.

Ten tweede liet Bungie de spelmodus Firefight zien, die vorig jaar in Halo 3: ODST zijn debuut maakte. Tijdens de afgelopen E3 werd al bevestigd dat Reach over Firefight zal beschikken, maar de modus heeft een paar nieuwe truukjes. Zo is er een nieuw speltype “Gruntpocalypse”, dat Bungie omschrijft als “All grunts, all the time. Aim for the face.” Ook is Versus Firefight onthuld, waarin je ook als Covenant kunt spelen. Alle mappen van Firefight komen overigens uit de campaign en een nieuw voertuig voor de multiplayer is…. de vorkheftruck.

Ten slotte was er nog aandacht voor een grote presentatie van Forge 2.0. Deze editor modus zat al in Halo 3 in 2007, maar logischerwijs heeft Bungie er veel aan verbeterd. Heel veel zelfs. In het kort: meer customization opties, meer tools, meer manieren om je multiplayer-ervaring te verbeteren, meer diepgang. Hieronder kun je een video van Bungie bekijken, waarin men Forge 2.0 bespreekt.

enter
  1.   
    Dy-88's avatar

    wauw als niet-halo fan is dit een geweldige bundel !
    ziet er echt heel nice uit , mss wordt dit wel de halo die alle records verbreekt ! qua verkoopcijfers etc etc 😀

  2.   
    Kilerden's avatar

    Eerste keer dat jullie net iets eerder zijn met nieuws dan mij 😛

    Maar misschien ga ik die dan wel kopen 🙂 Alhoewel ik niet echt 400 euro over heb 🙁

  3.   
    Tadao's avatar

    Ik kijk al erg uit naar forge world, blood gulch is weer terug! xD dit word pas echt Game of the Year waardig, een die ik ga pre-orderen als het niet uitverkocht word @_@ Een halo vrsie van Gmod lijkt het bijna xD Man, ik ga dan met een paar vrienden gewoon een basis gebouwd op en in een grot o.o Dit word echt zo geweldig..

  4.   
    RemcoBluB's avatar

    AHHHHH
    NICEEEEEEEEEEEE 😆 😆

  5.   
    sthij's avatar

    forge lijkt me vet alleen die xbox vind ik lelijk

  6.   
    Tadao's avatar

    sthij schreef, "forge lijkt me vet alleen die xbox vind ik lelijk"

    de controller vind ik wel nice xP

  7.   
    Neolite's avatar

    🙄 de 3 reacties hierboven. Kan het nog korter? Misschien een keer een mening onderbouwen?

    Ik ga gewoon een Slim kopen en regel daar wel Halo: Reach bij. 400 euro is mij net iets te veel, aangezien de console nieuw 230(via internet) euro kost. Het is natuurlijk wel een verzamelaars item, maar zwart spreek mij meer aan. Overigens staat het ook mooier bij de tv. 😉

  8.   
    Fox's avatar

    dat wat hun doen met hun forge is ook geen nieuwe idea… want als je wat spelen speelt die niet iedereen kent bijv. speel(de) ik atmosphir. en daar is het allemaal nog uitgebreider dan het hier bij forge2.0 is. dus eigenlijk is het een beetje gestolen of als ze daar niet van wisten is het “het wiel voor de 2e keer uitvinden”

  9.   
    Tadao's avatar

    Neolite schreef, " 🙄 de 3 reacties hierboven. Kan het nog korter? Misschien een keer een mening onderbouwen?
    Ik ga gewoon een Slim kopen en regel daar wel Halo: Reach bij. 400 euro is mij net iets te veel, aangezien de console nieuw 230(via internet) euro kost. Het is natuurlijk wel een verzamelaars item, maar zwart spreek mij meer aan. Overigens staat het ook mooier bij de tv. 😉 "

    ik had mijn mening al in een comment onderbouwd? En van de controller, tja, dat is net zoiets als uitleggen waarom iemand de kleur blauw mooi vind, ik kan er een heel artestieke uitlegging aan vast naaien maar dat boeit bijna niemand iets? xD

    Maarja.. als ik het zo bekijk, boeit het niet veel mensen als er een mening genoemd wordt, dus wat boeit het als het alleen de mening is? als het afkraken is kan het wel een uitleg gebruiken ja, maar de comments die jij noemde waren niet bepaald afkraken? o.O en nee, ik zeg niet dat jij het afkraken noemt (ik zet dit er even bij want ik heb ervaring gehad dat mensen dat toch dachten als ik zoiets zei)

  10.   
    Neolite's avatar

    Waar ik simpelweg om vraag zijn reacties die iets langer zijn dan een korte zin. Een goede discussie is nooit verkeerd en die krijg je natuurlijk niet zo. Het grootste probleem is dat er hier mensen zijn die berichten posten die niks toevoegen. Je tweede reactie gebruikte ik dan ook simpelweg als voorbeeld om te laten zien dat het ook wel wat langer mag. Het feit dat je er fatsoenlijk op reageert ben ik al blij mee. De meeste mensen nemen hier niet de moeite voor en posten alleen voor de postcount. 😉

  11.   
    coolsharpei's avatar

    Lijkt me echt heel vet, na hele odst die mij overigens er tegen viel komt er nu een geweldige halo aan.
    Vooral handig de optie ” delete all items”

    En natuurlijk weer blood gulch, de topper:D

  12.   
    killingdj0's avatar

    yay ik heb een site waar ze nieuwe moddellen van de xbox op je xbox plaatse zodat je niet de hele xbox hoeft te kopen

    hopelijk komt dit model er snel aan

  13.   
    Tadao's avatar

    Neolite schreef, "Waar ik simpelweg om vraag zijn reacties die iets langer zijn dan een korte zin. Een goede discussie is nooit verkeerd en die krijg je natuurlijk niet zo. Het grootste probleem is dat er hier mensen zijn die berichten posten die niks toevoegen. Je tweede reactie gebruikte ik dan ook simpelweg als voorbeeld om te laten zien dat het ook wel wat langer mag. Het feit dat je er fatsoenlijk op reageert ben ik al blij mee. De meeste mensen nemen hier niet de moeite voor en posten alleen voor de postcount. 😉 "

    Ja,maar er is jammer genoeg ook niet altijd iets om over te discusseren, ze vinden het leuk, de redenen worden zo’n beetje al uitgelegd in de video, al die nieuwe opties, welke keuzes zijn er anders?

  14.   
    Serg1337's avatar

    Dat wordt weer veel awesome maps bouwen in Forge! kan niet wachten! 😀 😀

  15.   
    Mitchelo3's avatar

    ”Serg1337″ schreef, "Dat wordt weer veel awesome maps bouwen in Forge! kan niet wachten! 😀 :D"

    je leest mijn gedachten 😆 ik vindt die xbox 360 wel vet maar ik heb er al 1 en ik heb geen 400 euro 😳

  16.   
    Neolite's avatar

    Tadao schreef, "Ja,maar er is jammer genoeg ook niet altijd iets om over te discusseren, ze vinden het leuk, de redenen worden zo’n beetje al uitgelegd in de video, al die nieuwe opties, welke keuzes zijn er anders?"

    Over iets waar je minder blij mee bent, een mening van iemand anders, er zijn genoeg dingen te verzinnen waar je over kan discussiëren. En ja, ik ben het met je eens dat je niet altijd ergens over kan discussiëren. Maar het gebeurd nu bijna helemaal niet. En dat vind ik toch doodzonde, want ik houd wel van een goede discussie.
    😉

  17.   
    Tadao's avatar

    Neolite schreef, "

    ”Tadao” schreef, "Ja,maar er is jammer genoeg ook niet altijd iets om over te discusseren, ze vinden het leuk, de redenen worden zo’n beetje al uitgelegd in de video, al die nieuwe opties, welke keuzes zijn er anders?"

    Over iets waar je minder blij mee bent, een mening van iemand anders, er zijn genoeg dingen te verzinnen waar je over kan discussiëren. En ja, ik ben het met je eens dat je niet altijd ergens over kan discussiëren. Maar het gebeurd nu bijna helemaal niet. En dat vind ik toch doodzonde, want ik houd wel van een goede discussie.
    😉 "

    ja,maar er is geen discussie over hetgene wat we nu hebben? xD