Anonieme koper neemt nieuwste project van Realtime Worlds over

Het moge duidelijk zijn dat de ontwikkelaar van APB, Realtime Worlds, in de problemen zit. Kort na het verschijnen van APB ging het bergafwaarts met het bedrijf en moesten er honderden mensen de studio verlaten. Enkel voor Project: MyWorld, het nieuwste project van Realtime Worlds, werden er weer 35 mensen in dienst genomen, zodat het spel wat opgepoetst kon worden voor potentiële kopers.

Wat blijkt? Project: MyWorld is uiteindelijk toch verkocht aan een of andere anonieme koper. Wie het dus is, blijft voorlopig onbekend en wat er nu met het spel gaat gebeuren moet ook nog maar blijken. Wat we wél zeker weten is dat APB voorlopig nog te koop staat.

  1.   
    MaTriX's avatar

    Mooi voor het spel, vind het diep triest voor de werknemers ik hoop dat die mensen toch nog goed terecht komen.

  2.   
    killingdj0's avatar

    haha ik zag 2 reviews van apb en die gaven een 2 😮

  3.   
    ShadyXL's avatar

    Ik vind het erg jammer voor hun. Het leek me best wel een vette spel.. Maar die betaalmethode vond ik raar dus had ik het niet gekocht. (betalen in uren in plaats van maanden)

  4.   
    abc6465465464's avatar

    MaTriX schreef, "Mooi voor het spel, vind het diep triest voor de werknemers ik hoop dat die mensen toch nog goed terecht komen."

    ja inderdaad 😆

  5.   
    craz's avatar

    RefflexX schreef, "Ik vind het erg jammer voor hun. Het leek me best wel een vette spel.. Maar die betaalmethode vond ik raar dus had ik het niet gekocht. (betalen in uren in plaats van maanden)"

    Jaah het slaat nergens op dat in uren betalen dat is gewoon je eigen game zyn ruiten ingooien…

  6.   
    Fox's avatar

    ”killingdj0″ schreef, "haha ik zag 2 reviews van apb en die gaven een 2 :o"

    het spel is wel leuk als je een groep/friends hebt. alleen door het niet ondersteunen van de 32bit en lager dan 2gb ram is het spel eigenlijk geen low graf meer. voor de rest viel het maken van tatoes/kleren ook wel mee want je moest eerst lvlen in die dingen om alles te kunnen unlocken. maar het concept is goed maar niet goed uitgewerkt. (btw de lagg en het rubberbanding is ook een groot probleem.)

  7.   
    Fox's avatar

    yagamer schreef, "

    ”RefflexX” schreef, "Ik vind het erg jammer voor hun. Het leek me best wel een vette spel.. Maar die betaalmethode vond ik raar dus had ik het niet gekocht. (betalen in uren in plaats van maanden)"

    Jaah het slaat nergens op dat in uren betalen dat is gewoon je eigen game zyn ruiten ingooien…"

    je kon ook gewoon een maand kopen hoor. voor 15$ (ja dollar) of zo.

  8.   
    RoHoutje's avatar

    Huh? Grappig. 😉

  9.   
    Dude…'s avatar

    ben benieuwd.
    was APB echt zo slecht???

  10.   
    Phil's avatar

    Dude… schreef, "ben benieuwd.
    was APB echt zo slecht???"

    Veel Reviews vonden het spel buggy. Ik denk als het spel wat langer ontwikkelingstijd had gehad, dat het dan een leuk spel had kunnen zijn.