Achievements behaald in Guild Wars krijgen een rol in Guild Wars 2

Ontwikkelaar ArenaNet heeft naar buiten gebracht dat achievements die behaald zijn in Guild Wars een rol zullen spelen in Guild Wars 2. Je kunt nu bij de Hall of Monuments Reward Calculator je character-naam van Guild Wars invoeren om te zien wat je zult krijgen in Guild Wars 2. Zo kun je bepaalde kledingstukken, wapens en in-game huisdieren als cadeautje krijgen in het tweede deel.

Voor meer informatie kun je terecht op deze webpagina, waar alles uitgelegd wordt.

  1.   
    Sire's avatar

    Ik krijg alleen maar errors bij het invoeren van mijn naam 😛

    Niet dat ik iets verwacht ofzo, heb het niet extreem veel gespeeld.

  2.   
    Fox's avatar

    2 meer punten voor nog een mini pet lol 😛

  3.   
    NoFearz's avatar

    Je moet vooral veel titels hebben gehaald hiervoor. Maar titels zijn moeilijk te behalen die niet te maken hebben met de main quest. Ik heb veel gespeeld. En kom maar tot en met nummer 4. Ik ben er ook net achter gekomen dat als je een characternaam invoert, hij naar het totaal van alle characters van je account kijkt van welke naam je hebt ingevoerd.

  4.   
    Tadao's avatar

    o.o ik ben vandaag begonnen met guild wars 1 voordat ik bericht zag xD

  5.   
    Ika Q's avatar

    Ik heb 23/50 dingen vrij gespeeld. Er zitten pets, armor en wapens tussen. Vet 8)

  6.   
    R1chardTM's avatar

    Wow ik heb 41 punten. Ik heb Guild Wars echt te veel gespeeld. 😳 Dat we via het eerste spel dingen in Guild Wars 2 konden vrij spelen wisten we al, maar nu is ook duidelijk wat we krijgen. Vet!

  7.   
    blackname's avatar

    Super veel geluk gehad blijkbaar. Mijn PC was kapot en ik kijk zo in mijn HoM (op pc van mn pa) 42/50 best trots op vooral omdat ik niet bar veel gespeeld heb gewoon de goede dingen gekocht en gehaald 😀