Muramasa: The Demon Blade misschien naar Nintendo 3DS

In een recentelijk door Siliconera gehouden interview met Marvelous Entertainment, de uitgever van onder andere titels als Harvest Moon, werd onder meer gepraat over de 3DS-line-up van het bedrijf.


Naar een vraag of er een re-release van de game Muramasa: The Demon Blade, een game die inmiddels al van een zekere cult-status weet te genieten, zou kunnen komen, zei Group Manager van Marvelous Entertainment Inc., Tomio Kanazawa, het volgende:
“That’s a pretty good idea! That is one of the many things we think our fans want, and we want to provide to them. We at Marvelous Entertainment want to continue to meet and exceed the expectations from our fans as we continue to bring them new experiences.”
Muramasa: The Demon Blade, tezamen met Odin Sphere, draait op het moment in de geruchtenmolen, want er gaan verhalen de ronde dat deze spellen wel eens in de toekomst de Xbox 360 en de PlayStation 3 zouden kunnen aandoen. Toch zou ook een tweede kans voor de games op een geheel nieuwe console, de 3DS dus, misschien wel lucratief kunnen zijn.

Marvelous is op het moment al bezig met meerdere Nintendo 3DS-games, waaronder Animal Resort en een nieuwe Harvest Moon-titel.

  1.   
    Tadao's avatar

    van dat spel heb ik niet veel gehoord,maar die screen is wel interessant.

    Edit: Ik zie net pas dattet een wii game is, balen.

    P.S. ik wil een Super Smash Bros. game zien op de 3DS

  2.   
    RoHoutje's avatar

    Ziet er goed uit! 😀