Nieuwste Level 5 game, Time Travelers, wordt een 3DS-titel

Enkele maanden geleden kondigde ontwikkelaar en uitgever Level 5 in Famitsu een game aan onder de naam Time Travelers. Destijds was het niet duidelijk waarop de game zou verschijnen, maar nu is bekendgemaakt dat we het mysterieuze spel op de Nintendo 3DS kunnen verwachten.

Op Level 5’s eigen “Vision 2010” in Japan werd een trailer laten zien, maar verdere details zijn schaars. In het filmpje kwam de protagoniste van de game voor, een schoolmeisje, die alleen in een metro staat. Plotseling gaan de lichten uit en verschijnt een mysterieuze man, net op het moment dat een aftelling begint. Het meisje vraagt zich vervolgens af waarom het zo is geworden. Wat hier precies mee wordt bedoeld, wat voor soort spel het wordt en of ook Amerika en Europa van de game kunnen genieten is niet bekendgemaakt.

Wel weten we dat het spel wordt ontwikkeld in samenwerking met Jiro Ishii, de man achter 428: Fusasareta Shibuya de, een gerenommeerde visual novel-titel die in Japan is uitgebracht op de Nintendo Wii. Jiro Ishii verzekerde het publiek dat de nadruk in Time Travelers sterk komt te liggen op het verhaal en dat het spel een jasje meekrijgt wat het grote publiek ook zal aanspreken.

Tot we nieuwe informatie tot onze beschikking hebben kunnen we nog even genieten van de vrijgegeven afbeeldingen van Time Travelers.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    ckerigon's avatar

    Had al gelezen, maar kheb er zin in 😀

  2.   
    firehopper211's avatar

    Nieuwsflits: ook Professor Layton VS Phoenix Wright is aangekondigd door Level 5 voor de 3DS 😉