Gearbox overweegt DLC voor Duke Nukem Forever

We hebben er veertien jaar op moeten wachten, maar op 6 mei zullen we dan eindelijk onze grijpgrage handjes op Duke Nukem Forever leggen. Naarmate de releasedatum echter dichterbij komt, ontstaat er bij ontwikkelaar Gearbox echter weer wat ruimte om over de toekomst na te denken, aldus CEO Randy Pitchford.

En deze toekomst zal wellicht DLC voor de game in petto hebben, wanneer we Pitchford mogen geloven. Deze beslissing wil hij echter alleen maken in gesprek met fans, die hij van harte uitnodigt op de forums van de site http://www.gearboxity.com/ na de release van Duke Nukem Forever.

  1.   
    ms13694's avatar

    Laat ze al hun energie nu eerst maar eens besteden aan de echte game, en dan na de release nadenken over dlc!

  2.   
    SN0WIE's avatar

    martinschoon schreef, "Laat ze al hun energie nu eerst maar eens besteden aan de echte game, en dan na de release nadenken over dlc!"

    Met mazzel zal de dlc over 5 jaar af zijn ๐Ÿ˜€

  3.   
    Alfa Warrior's avatar

    Dat ik de titel zag voelde ik de troll opmerkingen al aankomen ๐Ÿ˜›

  4.   
    LXZ-76's avatar

    ssamoel schreef, "

    ”martinschoon” schreef, "Laat ze al hun energie nu eerst maar eens besteden aan de echte game, en dan na de release nadenken over dlc!"

    Met mazzel zal de dlc over 5 jaar af zijn ๐Ÿ˜€ "

    Idd dus moeten ze nu al rekening houden met DLC voor de nieuwe platforms.

  5.   
    JonsoN's avatar

    Wat een lef om nu al over DLC te gaan praten zeg.. mafkezen ๐Ÿ˜›

  6.   
    tebannet's avatar

    @ ssamoel
    Dan kunnen we nog van geluk spreken
    ๐Ÿ˜†

  7.   
    Kill Gamer 01's avatar

    ik zit al een tijdje te wachten op Duke Nukem Forever.

    dit wordt een leuke game met veel humor erin. ik heb vrijdag de nieuwe trailer gezien en het ziet er allemaal leuk uit,

    maar waarom gesensorde pixels in een trailer? gelukkig komt het in de game er volledig eruit te zien en niet met pixels.

    maar eerst moeten ze maar de game gaan afmaken. dan misschien nog een Collector’s Edition uitbrengen, dat hoop ik. en daarna maar kijken wat voor een DLC ze gaan maken. ๐Ÿ˜‰

  8.   
    Rijstekorrel's avatar

    martinschoon schreef, "Laat ze al hun energie nu eerst maar eens besteden aan de echte game, en dan na de release nadenken over dlc!"

    Idd

  9.   
    firehopper211's avatar

    Lijkt mij ook het beste om ver weg na de release DLC uit te brengen. anders wordt het echt een ophef als ze het tegelijkertijd met de release of een tijdje na de release uit moeten brengen,daarvoor moeten ontwikkelen en een deadline halen. ๐Ÿ˜• het duurt al 15 jaar zeg!!

  10.   
    DeAdSeYe's avatar

    Wat een opmerkingen hier zeg! Ben blij tot Gearbox Duke Nukem Forever over heeft genomen, anders was de game nooit meer uitgekomen. Het spel is zolang in ontwikkeling geweest omdat 3D Realms elke game ontwikkelaar voor wilt blijven, aangezien dit niet soepel liep zijn ze naar een tijd flink falliet gegaan.

    En nou weer ontopic. Zoals jullie kunnen lezen hebben ze het over de toekomst, en niet voor of op de release. En als je nog verder leest, vragen ze nog zelfs de hulp van de echte trouwe fans. Als het nou nog steeds niet goed is met de gezeik over welles en nietus over DLC, dan weet ik het nou ook niet meer!

    Ze spreken over DLC na de release met hulp van trouwe fans. Nou nog steeds niet goed?