Treyarch onthult plannen voor toekomstige updates Black Ops

Call of Duty: Black Ops is de meest online gespeelde game van het moment, en iedere gamer heeft zo zijn eigen mening over het spel. De een vindt er niets aan, de ander heeft een nieuwe verslaving ontdekt. Echter zijn er wel een aantal dingen in het spel die, en daar is iedereen het over eens, niet goed gebalanceerd zijn. Zo is de AK74u nogal overpowered, en ook de RC-XD veroorzaakt soms opvallend grote ontploffingen.

Bovendien vinden veel mensen het vervelend dat als zij een vijand in Second Chance (Last Stand) schieten, en hun teamgenoot de persoon werkelijk doodt, zij slechts assist punten krijgen. Dit en meer zal gelukkig allemaal worden aangepakt in de toekomstige updates voor Call of Duty: Black Ops. David Vonderhaar van Treyarch heeft op de Black Ops forums een lijstje gepost waarin hij vermeldt wat ze in toekomstige updates zullen aanpassen. Je vindt het overzicht hieronder.

These are some of the key things on our minds. The ones in bold are done already as of Jan 5th.

We think the AK74U grip variant re-center speed is too quick. Although the tuning in line with other grip variant weapons, the gun itself has a very perfectible kick and other attributes or attachments that make it a popular weapon to use. We have slightly de-tuned the AK74u grip for version 1.06.

We are considering giving full kill credit to the guy who drops someone in Second Chance and Assist credit for someone who finishes them off. We are also considering allowing you to only be revived one time. We are even considering increasing the revive time.
– Forum users like to complain about the “invulnerability period” when someone is dropping. I found where this happens. It’s in code and not script which is why I didn’t see it originally. We need to think about this one clearly. I went through the revision history. Any attempts to remove the “0.5” seconds of invulnerability mean the guy with Second Chance will likely never be given his Second Chance. Removal of this entirely will all but remove the perk from the game (which I know many of you would prefer in the first place, but it’s something we are not yet ready to do). This “0.5” seconds is consistent with the previous games and is not any longer or shorter.

We are evaluating the RC-XD minimum and maximum damage and damage radius and it’s movement speed. Changing the kill requirement isn’t feasible at this time.

We are largely okay with the sniper rifle and knife tuning at this time. No changes are currently planned for either of these for version 1.06.

  1.   
    RemcoBluB's avatar

    Ik speel het altijd bij mijn vrienden, die laststand is killsteal is idd echt stom, ik vind AK74u juist lekker wapen en RC-XD heb je gewoon te vaak met die perk1 (ben naam ff kwijt), dus ik zet RC-XD nooit aan. Ik vind Spy-Plane trouwens handiger. Als je nam. een RCXD aant besturen ben wordt ik altijd gekillt, want dan hebbe hun spyplane ofzo en dan weten ze weer waar ik zit en dat vind ik niet leuk v.v

  2.   
    Leon's avatar

    @Remco dan moet je Ghost nemen, dan kunnen ze je niet zien 😉

  3.   
    Taz25's avatar

    kijk eindelijk luisteren ze echt naar de community ga zo door Treyarch 😉

  4.   
    I_Eat_Noobsz's avatar

    knife distance is nog steeds niet goed vind ik,

    voor de rest wel goede aanpassingen, 🙂

  5.   
    Hotshot's avatar

    Dit zijn goede aanpassingen, second chance had er eigenlijk helemaal uit gemoeten maar ik snap wel dat dat nu niet meer mogelijk is

  6.   
    nickkok14's avatar

    RemcoBluB schreef, "Ik speel het altijd bij mijn vrienden, die laststand is killsteal is idd echt stom, ik vind AK74u juist lekker wapen en RC-XD heb je gewoon te vaak met die perk1 (ben naam ff kwijt), dus ik zet RC-XD nooit aan. Ik vind Spy-Plane trouwens handiger. Als je nam. een RCXD aant besturen ben wordt ik altijd gekillt, want dan hebbe hun spyplane ofzo en dan weten ze weer waar ik zit en dat vind ik niet leuk v.v
    "

    Die perk heet hardline 🙄

  7.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Hotshot schreef, "Dit zijn goede aanpassingen, second chance had er eigenlijk helemaal uit gemoeten maar ik snap wel dat dat nu niet meer mogelijk is"

    Ik kan niet tegen mensen die gaan zeiken over second chance. Gewoon goed blijven schieten. Ik ga bijna nooit dood door second chance. Maar ik vermoord wel veel met second chance omdat ik gewoon heel erg scherp blijf. Ik vind claymore meer kut eigenlijk. Maar dat gebruik ik nu zelf ook.

  8.   
    gragon3's avatar

    Hardline is perk 2..

  9.   
    M@tthijs's avatar

    Dark_Phoenix schreef, "

    ”Hotshot” schreef, "Dit zijn goede aanpassingen, second chance had er eigenlijk helemaal uit gemoeten maar ik snap wel dat dat nu niet meer mogelijk is"

    Ik kan niet tegen mensen die gaan zeiken over second chance. Gewoon goed blijven schieten. Ik ga bijna nooit dood door second chance. Maar ik vermoord wel veel met second chance omdat ik gewoon heel erg scherp blijf. Ik vind claymore meer kut eigenlijk. Maar dat gebruik ik nu zelf ook. "

    Dit is gewoon klinkklare onzin. Met Second Chance kan je op zeer eenvoudige wijze je tegenstander afknallen, als hij z’n magazijn vrijwel heeft leeggeschoten (waar grote kans op is).

  10.   
    Dark_Phoenix's avatar

    M@tthijs schreef, "

    ”Dark_Phoenix” schreef, "[quote=”Hotshot”].."

    Ik kan niet tegen mensen die gaan zeiken over second chance. Gewoon goed blijven schieten. Ik ga bijna nooit dood door second chance. Maar ik vermoord wel veel met second chance omdat ik gewoon heel erg scherp blijf. Ik vind claymore meer kut eigenlijk. Maar dat gebruik ik nu zelf ook. "

    Dit is gewoon klinkklare onzin. Met Second Chance kan je op zeer eenvoudige wijze je tegenstander afknallen, als hij z’n magazijn vrijwel heeft leeggeschoten (waar grote kans op is).[/quote]
    Waarom ga ik bijna nooit dood ervan. Er zijn best veel mensen met second chance en ik ga in een potje 1 keer dood door last stand. En door claymore of van die wagentjes ga ik veel vaker dood in een potje. Je moet gewoon goed alert zijn als je op iemand gaat schieten want je weet dat het over kan gaan op last stand. Als je trouwens bijna hele magazijn leeg schiet om iemand te doden dan ben je wel heel erg scheel.

  11.   
    Yassin Karmoudi's avatar

    wat k wel het meest stomme aan Black ops vind is de server, die mogen ze eens echt gaan aanpakken voordat ze dat andere willen verbeteren, want k ben niet de enige die zich doodergerd aan de k.tservers van blackops!

  12.   
    desxeon's avatar

    Hoeveel Patches hadden ze in gedachten? 100?, ik vind het wel een beetje dom van Treyarch ze moeten eerst alles testen voor dat ze het echt gaan uitgeven, en tuurlijk kan niets in één keer goed gaan maar je verwacht wel dat een developer er alles aan doet om het op te lossen.

  13.   
    DanielBoss's avatar

    ”gragon3″ schreef, "Hardline is perk 2.."

    Hardline is gewoon perk 1 hoor :).

  14.   
    GBA43's avatar

    als ze voor de verandering nou eerst ff die kutservers fixen 😡

  15.   
    jwgreece's avatar

    de enige reden waarom ik niet meer cod: black ops speel is door die kutservers als ze dat nou ff fixen dan komt de rest 😡

  16.   
    killing_'s avatar

    Wel goede veranderingen. misschien ga ik weer ff een keer spelen tussen het AC brotherhood door.

  17.   
    Kpyne's avatar

    Yes, maar ze zeggen niets over die bloedirritante serverproblemen… 😡

  18.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    haha is bij MOH ook dat die ak 74, die is te overpowered

  19.   
    Tadao's avatar

    ze moeten iets aan die hitboxes doen x.x en wapens iets realistischer maken, AK7U is statistisch gezien 1 van de beste wapens volgens het spel, en heeft een hoger caliber dan assault rifles x.x

  20.   
    DutchFreeze's avatar

    Ach, op deze manier is MW2 bijna net zo goed. 😛
    Ik zit er over te denken om hem gewoon op de xbox te halen omdat d epc versie weer faalt.
    We moeten weer terug naar de tijd van cod 4, dat was geweldig.
    Gratis map packs 🙂 goeie gameplay en imo nog steeds goeie graphics.

  21.   
    Nitrix31's avatar

    En hoe zit het met de hitbox? Die faalt als een malle. Soms heb ik een kill met een sniper en dacht ik echt dat ik mis schoot. Dus ik ging naar theater mode,en ja hoor ik schoot zwaar naast het poppetje. Maar ja, het kan in je voordeel maar ook in je nadeel werken.

  22.   
    Potasnik's avatar

    Kutspel kan je het beste laten liggen, of als je hem hebt gauw weer wegflikkeren, verbranden, opblazen, van een gebouw droppen of whatever. Niet meer in je console/pc stoppen in ieder geval.

  23.   
    dexter2's avatar

    de ak74u vindt ik eigenlijk helemaal niet overpowerd maar de famas wel in een game schoot een gast mijn hele team neer in keer

  24.   
    ArchiCrook's avatar

    Als ze de servers nou eens aanpakken! Maar goed, het lijken mij wel goede aanpassingen. Goed dat xe naar de community luisteren..

  25.   
    sthij's avatar

    alles is wel goed zo maar bij de xbox 360 moeten ze is een keer die matchmaking fixen das gewoon erg aan het worden soms wacht ik langer dan ik speel