Black Ops DLC First Strike nu ook beschikbaar voor PC-gamers

Nadat de First Strike downloadable content (DLC) verschenen is op de Xbox 360 en PlayStation 3 is nu ook PC-community van Call of Duty: Black Ops aan de beurt. First Strike is sinds afgelopen weekend te downloaden via de Steam Store en kost je €13,99.

In de First Strike DLC vinden we de vier nieuwe multiplayermaps Berlin Wall, Discovery, Kowloon en Stadium en nog één extra level voor de Zombie modus genaamd Ascension.

  1.   
    HardCoreGamer™'s avatar

    Ik wil eigelijk zeggen: W00T Eindelijk is de DLC er!
    Maar ik denk eerder: ”Voor het zelfde geld heb je de Battlefield Bad Company 2 DLC die meer waarde bied”

    Echt jammer van het bedrag, zonder zombiemap zou ik er 6 euro voor willen betalen. 🙂

  2.   
    rogier1976's avatar

    Te laat en te duur. Flinke afknapper dat die DLC eerder beschikbaar was voor XBOXERS. Mij zijn ze als (ex)trouwe klant kwijt. Ben wel nieuwsgierig of ze de concurrentie met BF3 aankunnen, ik denk dat het voor het eerst echt moeilijk voor ze gaat worden.

  3.   
    DanielBos's avatar

    ”rogier1976″ schreef, "Te laat en te duur. Flinke afknapper dat die DLC eerder beschikbaar was voor XBOXERS. Mij zijn ze als (ex)trouwe klant kwijt. "

    Had je natuurlijk kunnen weten dat de DLC voor X360 eerder beschikbaar was, aangezien dit bij beide map packs van MW2 ook al het geval was.

  4.   
    DeAdSeYe's avatar

    Voor dat geld krijg je al hele leuke games op steam, of zelfs in aanbiedingen krijg je genoeg leuke games voor dat geld. Alleen even de aanbiedingen in de gaten houden!
    Zo was er met kerst Battlefield Bad Company 2 voor 10 euro, Empire total war 7,50, Operation Dragon Rising voor 2 euro. Hou het in de gaten, dan krijg je nog iets leukers terug voor die 14 euro.

    En als je 10 euro erbij legt, dan krijg je op dit moment F1 2010. 🙄

  5.   
    matdriks's avatar

    voor 14 eu kan je nu tegenwoordig vette games kopen op XBA PSN of steam
    Fock die dure map packs

  6.   
    HeittieH's avatar

    8) I’m steam ing man..

    Rond de feestdagen alles weer goedkoop…op STEAM
    Toch Homefront gekocht…na 5 uur singleplayer uitgespeeld!!
    Voel ik me toch weer bekocht.. 😥

  7.   
    Deadstriker's avatar

    CoD… nuff said! 🙄

  8.   
    G_Dragon16's avatar

    Vind het veels te duur! Maar wel terecht dat pc gamers ook moeten betale , xbox moet dat ook terwijl die al 40 euro per jaar aan gold betalen!

  9.   
    Hoepkoen's avatar

    Ik heb m gekocht voor Ascension, zombies zijn zo vet.

  10.   
    matdriks's avatar

    ”G_Dragon16″ schreef, "Vind het veels te duur! Maar wel terecht dat pc gamers ook moeten betale , xbox moet dat ook terwijl die al 40 euro per jaar aan gold betalen!"

    PCtje kost ook wel wat hoor.

  11.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    vind t wel lame dat ze die content voor alle platformen verschillend uitbrengen, dat laat wel echt zien hoe hoog uitgevers bepaalde gamers hebben zitten. en het is niet alleen activision die dat doet. moeten ze een keer mee ophouden.

  12.   
    marklin989's avatar

    ik ga hem niet kopen, vind het schandalig aan welke prijzen ze ze verkopen voor hetgeen het maar is “een paar mapjes omg” !!

  13.   
    xDafuzey's avatar

    Hahaha PC 😆

  14.   
    DeAdSeYe's avatar

    ”G_Dragon16″ schreef, "Vind het veels te duur! Maar wel terecht dat pc gamers ook moeten betale , xbox moet dat ook terwijl die al 40 euro per jaar aan gold betalen!"

    Sins wanneer is internet gratis op de pc? Je moet net zo goed voor internet op de pc betalen. Nou moet ik wel zeggen tot de Xbox 360 extra moet betalen boven op de internet, maar als je alleen een pc gamer blijft moet je net zo goed betalen. 😉

    Verder vind je xbox live al vanaf 30 euro per jaar, en kun je uiteraard ook voor andere games gebruiken. Dus ik snap de vergelijking niet met de maandelijkse abo van xbox live.

  15.   
    Deadstriker's avatar

    30 euro per jaar?
    Give me a link plz! 8)

    Goedkoopste wat ik kon vinden was 39,95

  16.   
    desxeon's avatar

    Hoe durft Activision er nog 13 euro voor te vragen…