Call of Duty: Black Ops krijgt double XP weekend met launch Escalation

Vanaf 6 mei zal ontwikkelaar Treyarch, om de launch van het aankomende Escalation map pack te vieren, een double XP weekend instellen voor Call of Duty: Black Ops op Xbox LIVE. De tweede DLC van de game hoopt op 3 mei exclusief de Xbox 360-versie aan te doen, waarna het een maand later ongeveer ook de PlayStation 3- en PC-versie zal bereiken.

Bekijk hier de debuut-trailer van de map pack.

  1.   
    Extremegamer's avatar

    jahoe een nieuwe cod map pack ๐Ÿ˜ฅ

  2.   
    Leon 2.0's avatar

    Meh, ik heb zelf CoD (BO) wel weer een beetje gezien. Als ik het mappack mocht winnen zal ik het ongetwijfeld wel weer gaan spelen, maar voorlopig houd ik het weer bij andere games. ๐Ÿ™‚

  3.   
    huntedjohan's avatar

    mr.black schreef, "Meh, ik heb zelf CoD (BO) wel weer een beetje gezien. Als ik het mappack mocht winnen zal ik het ongetwijfeld wel weer gaan spelen, maar voorlopig houd ik het weer bij andere games. ๐Ÿ™‚ "

    hier hetzelfde gevoel! ben aan de ene kant wel benieuwd naar die map packs maar vind 15โ‚ฌ dan weer teveel voor 4 mappen en 1 zombie map die ik toch al nooit zal spelen! maar ja blijkbaar zijn die DLC mappacks toch aantrekkelijk.

  4.   
    lassieman's avatar

    Natuurlijk de meeste mensen de BO nog spelen willen de maps toch nog ff proberen. Om daarna te zeggen dat het een miskoop was.

  5.   
    Kenneloth's avatar

    huntedjohan schreef, "

    ”mr.black” schreef, "Meh, ik heb zelf CoD (BO) wel weer een beetje gezien. Als ik het mappack mocht winnen zal ik het ongetwijfeld wel weer gaan spelen, maar voorlopig houd ik het weer bij andere games. ๐Ÿ™‚ "

    hier hetzelfde gevoel! ben aan de ene kant wel benieuwd naar die map packs maar vind 15โ‚ฌ dan weer teveel voor 4 mappen en 1 zombie map die ik toch al nooit zal spelen! maar ja blijkbaar zijn die DLC mappacks toch aantrekkelijk."

    Maar 1 woord! ACTIVISION!!! ๐Ÿ˜‰