Grand Theft Auto V een mogelijke release in januari 2012

Gerucht na gerucht, met een derde rumoer komen we steeds dichter bij een aankondiging voor nu al een van de meest controversiële games, Grand Theft Auto V. Er is namelijk weer een speculatie opgedoken.

.. Carrying a listing for Grand theft Auto 5 that suggests the unannounced Rockstar title’s release date will be January 15, 2012.
De Duitse retailer van GameStop zegt immers dat GTA V een releasedatum heeft van 15 januari 2012. Waar ze dit vandaan halen, weet niemand. Wellicht van een interne bron bij Rockstar, maar dat wordt natuurlijk niet bekendgemaakt.

We zullen waarschijnlijk gewoon tot de E3 in juni moeten wachten.

  1.   
    poetje10's avatar

    Vinden jullie uien ook zo stinken?

  2.   
    G_Dragon16's avatar

    yeah het nieuws staat erop ! top heren ;). hoop dat dit waar is want dan komt hij dag voor mijn verjaardag uit en dan direct collectors edition halen !

  3.   
    Call_me_big_daddy's avatar

    Wat is dat, GTA?

    kan je het eten??

  4.   
    blackname's avatar

    In de titel op hoofdpagina staat januari 2011 misschien even veranderen?? En ik hoop dat het waar is wat ze zeggen heb wel weer zin in nieuwe GTA.

  5.   
    xHouse's avatar

    Only time will tell. 🙁

  6.   
    Rijstekorrel's avatar

    ”poetje10″ schreef, "Vinden jullie uien ook zo stinken?"

    Nee valt wel mee en is nog lekker ook over een hamburger ofzo 😆

    Maar ben benieuwd zal wel snel zijn maar ja rockstar is wel de meester in geheim houden wie weet hoe ver ze zijn, Ik zou het wel willen maar het zal vast wel niet 🙁

  7.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Het mooiste is nog steeds dat Rockstar nog niks heeft gedaan om alle geruchten de grond in te boren voor eens en altijd. 😀
    Dussss ik geloof de geruchten tot nu toe. 😉

  8.   
    leonfranswa's avatar

    Het is juist rockstar’s slimste zet om niet te reageren op de geruchten want zo blijven het geruchten en houden ze het spannend 😛 😳