Enkele nieuwe Tomb Raider details onthuld; hunting and surviving gameplay uitgelegd

Toen de nieuwe Tomb Raider vorig jaar werd aangekondigd was al snel duidelijk dat Crystal Dynamics helemaal opnieuw wil beginnen met de franchise. Vergeet de snoezelige Lara uit de vorige games: in dit nieuwste deel is ze ouder en zal ze alles op alles moeten zetten om te overleven in de woeste jungle. Daarvoor heeft Crystal Dynamics de game voorzien van een flinke dosis “hunting and surviving” gameplay, die hieronder door middel van enkele details wordt uitgelegd.

– Medkits help you heal, but also have more drastic solutions like leeches, you’ll need to eat and drink at certain times during the game to survive by hunting.

– Crystal Dynamics want to create a survival simulator.

– Injured Lara will have effect on the way of the game plays.

– Will have a fast travel option you can travel from camp to camp instantly with place that has been discovered.

– Auto-aim system has been replaced by a free-aim system.

  1.   
    BABI-PANGPANG's avatar

    Super nieuws allemaal, maar ik ben vooral blij met de free-aim. God wat waren de PS2 Tomb Raider gevechten eenvoudig met die aim. Daarbij zou het ook niet logisch zijn in de game. Lara die onervaren is in alles wat ze doet, maar wel verstand heeft van super goed richten.

    Ik kan écht niet wachten op deze game!

  2.   
    Fox's avatar

    Een echte surviving game? I like it 😉

  3.   
    squidgyboy's avatar

    eidelijk gaan ze de goede kant op…

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    Zo zelfs eten enzo dat klinkt wel realistisch allemaal ben wel benieuwd, Ik vond niks mis met de oude tomb raider maar goed wie weet is dit ook leuk 🙂

  5.   
    Carcass's avatar

    Klinkt alsof de game totaal anders gaat worden met wat het was. Dapper wel om zon game op de schop te doen.. Hopen dat dit resulteert in een mooie game die vernieuwing brengt.