Escalation map pack voor Black Ops verschijnt 2 juni voor de PC

De PC-gamers onder ons mogen binnenkort aan de slag met de Escalation map pack, want Activision heeft bekend kunnen maken dat de content op 2 juni zal verschijnen voor de PC.

Wederom zal het pakket 13,99 euro kosten, al is er momenteel nog een bescheiden korting te verkrijgen, door de map pack te pre-orderen op Steam.

  1.   
    Alfa Warrior's avatar

    Ik vind 14 euro nog altijd overpriced, telt ook voor 10 euro en ook 6 euro als er maar 5 mappen in zitten waaronder 1 Co-Op. Waarom? Heel simpel spel + 10 mappen was 35 euro bij een redelijke internet winkel, ga tellen hiervoor heb je dus wapens, een Singleplayer ervaring en nog heel wat meer. Dit zou betekenen dat je voor 14 euro minimaal 5 mappen, de helft van het aantal wapens, 50% meer skins, 50% meer killstreaks en 50% meer perks zou moeten kopen zou het allemaal in evenwicht zijn. Jammer zit er dus niks extra’s dan een paar mappen bij.

    Naar mijn mening ben je beter uit door gewoon een nieuw spel te kopen voor 14 euro dan een klein map-pack (niet alleen bij black ops maar bij alles dat mappacken voor zo een hoge prijs aan bied).

  2.   
    Stephan123's avatar

    Het is tegenwoordig zo dat je voor DLC moet betalen. Als je dit niet wilt zeg ik maar 1 ding : Stop met gamen 🙂

  3.   
    DeAdSeYe's avatar

    ”Stephan123″ schreef, "Het is tegenwoordig zo dat je voor DLC moet betalen. Als je dit niet wilt zeg ik maar 1 ding : Stop met gamen 🙂 "

    Ja, je moet VOOR DLC betalen ja, want tegenwoordig maken ze zelfs een verplichting van. Koop je geen DLC kan je opeens de helft van MP niet meer spelen, waar jij toch RECHT op hebt. Dat nemen ze ook van jou af, heb nog nooit DLC aangeschaft voor CoD, en MW2 kon ik niet meer of zéér matig online spelen nadat de eerste DLC is uitgekomen.

    14 euro weer betalen, voor 5 maps en weer 100% MP waar ik eerst ook recht op had? Nee hoor, liever verkocht en voor dat geld iets anders gehaald. Had ik nog zelfs meer plezier van.

    Sorry hoor, maar het kan ook anders, want 1 euro per map vond ik nog wat anders, maar 14 euro.

    Bad Company 2 was een tijdtje aan te schaffen voor 12 euro, nee heb het niet over de Vietnam DLC maar Bad Company 2 was een aantal keer voor 12 euro aan te schaffen (pc). Verder krijg je genoeg leuke games voor 14 euro.

  4.   
    Jarek's avatar

    Ik weet nog wel de tijden van call of duty 2.

    De tijd waarin DLC nog gewoon patch heette.

    De tijd waar je in cod2 gewoon 2 gratis mappen kreeg bij een patch.

    Jammer dat ze bij activision alleen nog maar dollars zien.

  5.   
    zbuiserd1970's avatar

    ze maken tegenwoordig overal geld van,als of het spel zelf al niks kost.

  6.   
    GENERAL_DS's avatar

    en de PS3 versie dan?

  7.   
    twoakrm's avatar

    GENERAL_DS schreef, "en de PS3 versie dan?"

    ja de ps3 versie???