Nieuwe manieren om Mass Effect 3 te spelen worden tijdens E3 onthuld

Gisteren dook al het vervelende nieuws op dat Mass Effect 3 is uitgesteld tot het eerste kwartaal van 2012. Hoewel het maar een uitstel van enkele maanden is, houden we er natuurlijk niet van als we langer moeten wachten op veelbelovende titels.

De topmensen van Electronic Arts spraken naast dit uitstel nog wat meer over de game en Frank Gibeau, president van het EA Games-label, had nog een interessante teaser:

We have some announcements at E3 that I think everybody will be excited about in terms of some feature innovation and some new ways to play Mass Effect.
De genoemde “nieuwe manieren” om Mass Effect 3 te spelen kunnen veel kanten op. Fans hopen nog steeds op de onthulling van een multplayer, competitief of coöperatief, maar het is ook mogelijk dat het hierbij gaat om de aankondiging van Kinect of Move-ondersteuning.

Electronic Arts houdt op maandag 6 juni haar pre-E3 persconferentie. Uiteraard is GamersNET in Los Angeles aanwezig om uitgebreid verslag te doen van alle nieuwtjes en onthullingen.

  1.   
    jwgreece's avatar

    Kinect of Move-ondersteuning.

    plz. ga dat nu niet doen richt je gewoon op de game zelf en niet op dat geswip voor de tv

  2.   
    Extremegamer's avatar

    co op zou leuk zijn,