Total War: Shogun 2 krijgt toevoeging van Ikkō-Ikki-clan via DLC

SEGA heeft aangekondigd dat de eerste downloadbare content voor Total War: Shogun 2 vanaf vandaag te koop is, zo bevestigd de website van The Creative Assembly. Je kunt het pakket via Steam voor €3,50 aanschaffen.

Het Ikkō-Ikki Clan Pack bevat de rebellenfactie, waarin zowel boeren, Boeddhistische monniken, Shintō-priesters en lokale nobelen zaten en zich verzetten tegen de samurai-overheersing in de 15e en 16e eeuw. Het pakket geeft je de mogelijkheid deze factie zowel voor solo- en multiplayercampagnes alsmede multiplayergevechten te gebruiken. Overigens is het ook mogelijk om met de toegevoegde Ikkō-Ikki-monnik te spioneren. Daarnaast zijn er acht nieuwe unieke eenheden voor de Ikkō-Ikki toegevoegd en zijn er ook unieke strijdernonnen voor de andere facties aanwezig.

Bovendien zit in dit pakket ook de Naginata Warrior Monk held, de historische veldslag Nagashima, waarbij de krijgsheer Oda Nobunaga het tegen de Ikkō-Ikki-factie diende op te nemen, nieuwe Avatar-wapenrustingen voor de avatar conquest-modus en nog enkele andere toevoegingen.

  1.   
    DeAdSeYe's avatar

    Vanaf vandaag? Deze heb ik gister al aangeschaft en staat al sins Donderdag op steam te koop!

  2.   
    Tadao's avatar

    ik wou dat ik het geld ervoor had T.T Voor het spel zelf, ik heb de demo kapot gespeeld. Trouwens, zit Musashi Miyamoto in het spel?