Carmageddon: Reincarnation bevestigd voor digitale release

Zoals we eerder al aangaven, is vandaag dan echt de nieuwe Carmageddon uit de doeken gedaan. De racegame zal op de wereld worden gebracht onder de naam Carmageddon: Reincarnation en er is bevestigd dat het inderdaad gaat om een digitale release, ofwel een downloadbare game. Uitgever Square Enix is niet betrokken bij het project en de officiële ontwikkelaar van de reeks, Stainless Studios, zoekt een partner om deze Carmageddon volledig in ontwikkeling te krijgen.

.. actively looking for a partner with whom to move onto full development.
Het is inmiddels al meer dan tien jaar geleden dat een Carmageddon op de markt verscheen en Patrick Buckland, baas van Stainless Studios, geeft aan dat het een goede tijd is om de reeks weer op te pakken. De indie-roots zijn terug en Buckland vindt het heerlijk om dit ambitieuze project op de hedendaagse platformen te zien draaien. Carmageddon verdient dit, aldus de beste man.
Carmageddon has returned to its Indie developer roots, and the time is right to bring the game to a new audience. Originally an ambitious title that tested the hardware limits of its day, we’re excited that the game will finally get the showcase it deserves on today’s platforms.
Ook wordt gezegd dat Carmageddon: Reincarnation op de beste delen uit de reeks zal gaan lijken. We mogen dezelfde zwarte humor verwachten, het geweld in comic-stijl, de geweldige lachjes, de gekke power-ups en de nodige destructie. Stainless Studios gaat ervoor zorgen dat de fans van vroeger krijgen wat ze van een Carmageddon verwachten en dat een nieuwe generatie deze heerlijkheid ontdekt, aldus Buckland.
We will make sure the existing fans get what they want and expect from a Carmageddon game, and a new generation discovers the delights of sliding into a Cunning Stunt.
Hopelijk krijgen we vandaag nog de eerste beelden te zien, want wij hebben zin in een cynische racepartij waarbij we gruwelijk voetgangers mogen molesteren! Carmageddon: Reincarnation staat gepland voor een release in 2012 op nog onbekende platformen.

  1.   
    G_Dragon16's avatar

    Yeah, altijd goede games geweest! hopelijk wel beetje goed grafisch!xD

  2.   
    G_Dragon16's avatar

    dubbel post

  3.   
    Daniel Z's avatar

    Ik hoop dat ze het waar kunnen maken. Het brutale van zulke games moet gewoon weer terugkomen, net als in Duke Nukem.