Gerucht: Mass Effect 3 speelbaar met de Kinect

Volgens een afbeelding van een packshot dat in de EA Store te zien was, zal Mass Effect 3 Kinect-ondersteuning krijgen. Een member van het NeoGAF-forum met de gebruikersnaam Lakitu zegt de gamehoes gezien te hebben in de EA Store, maar het product zou inmiddels alweer van de website gehaald zijn. Op de hoes is de welbekende slogan “Better With Kinect” te vinden; een vaste slogan voor Xbox 360-games die Kinect-compatible zijn.

Waarvoor de Kinect gebruikt zou moeten worden is voor ons vooralsnog onbekend. Er doen geruchten de ronde dat het mogelijk is om met stemcommando’s teamgenoten aan te sturen en ook zou je door middel van bepaalde handbewegingen door de kaart van het universum kunnen navigeren. Microsoft heeft nog niet gereageerd op deze geruchten.

  1.   
    gebruiker50081's avatar

    Klinkt vet!

  2.   
    R1chardTM's avatar

    Dit zijn de dingen die ik met Kinect wil doen en waarom ik in GamersNET Radio vorig jaar zo enthousiast over het apparaat was.

  3.   
    Relief's avatar

    Titels vind ik altijd zo ongelukkig gekozen. Ik ben meer voor Kinect ondersteuning of “ondersteund Kinect”.

    Anders lijkt het meteen alsof je het spel kunt spelen met alleen Kinect, terwijl Kinect mss een toevoeging is op bepaalde gebieden.

  4.   
    DonutsRocks's avatar

    Het zou wel ubervet zij als je met je handen de galaxy map kon navigeren ala tony stark.

  5.   
    Tibor922's avatar

    K vind het er een beetje Fake uitzien, iedereen kan zoiets maken met Photoshop of Paint, maarja het zou wel een leuke toevoeging zijn 😉