Details Resistance 3-bèta vrijgegeven door Insomniac

We wisten al dat de bèta van Resistance 3 ergens in augustus van start zou gaan, maar ontwikkelaar Insomniac Games heeft meer details bekendgemaakt omtrent deze publieke bèta. Op de Europese PlayStation Blog meldt Insomniac dat PlayStation Plus-bezitters vanaf 10 augustus aan de slag kunnen met de shooter. Consumenten zonder PlayStation Plus krijgen echter nog wel kans om aan de bèta mee te doen; exacte informatie daarover wordt later uit de doeken gedaan.

De inhoud van de Resistance 3-bèta is tevens onthuld. Vanaf 10 augustus mogen we twee mappen verwelkomen die belangrijk moeten worden als de volledige versie uitkomt. De eerste map is ‘Seaside of Glamorgan’ en het speelt zich af in Wales. De tweede map is ‘Trainyard’ en bevindt zich in Bogota, de hoofdstad van Colombia. De volledige game bevat vijf online multiplayer modi en in de bèta mogen we er twee van proeven. Het overbekende Team Deathmatch zit erin en Chain Reaction – in de volledige game zitten ook nog Deathmatch, Breach en Capture the Flag. In deze multiplayer bèta hebben we de mogelijkheid om te levellen en daarnaast zijn er nieuwe wapens, upgrades en vaardigheden te kopen. Je kunt maximaal level 20 bereiken, dus nog lang niet alles is beschikbaar. In de volledige versie van Resistance 3 die in september verschijnt zal veel meer content zitten.

Wij gaan uiteraard aan de slag met de online multiplayer bèta en we zullen Resistance 3 over een paar weken ook uitgebreider behandelen tijdens de Gamescom. Hieronder is een video te zien met tien minuten gameplay uit de bèta.

  1.   
    gragon3's avatar

    Aww wat lief, op mijn verjaardag 😀 Helaas speel ik bijna nooit meer op mijn PS3 en heb ik geen PSPlus 😛

  2.   
    thoom95's avatar

    ik heb nooit begrepen hoe mensen in een game gewoon omhoog of opzij kunnen kijken terwijl ze een trap oprennen, een normaal mens kijkt toch waar hij zijn voet neer zet 😀

  3.   
    Daniel Z's avatar

    Zoals gezegd, deze gaan we grondig uittesten, net als de bèta van Uncharted 3. Ben benieuwd of het gevoel van Resistance: Fall of Man teruggehaald is.

  4.   
    Moon-Hero's avatar

    Ik heb nog niet eerder gameplay gezien 😳 maar ik vind het er wel fantastisch uit zien!