LittleBigPlanet 2 krijgt Toy Story DLC

Media Molecule zal dankzij een deal met Disney binnenkort Toy Story DLC uitbrengen voor LittleBigPlanet 2. Het gaat hier om een level kit en een reeks kostuums. De level kit bevat negen nieuwe levels, twee normale tracks, één interactieve track, een achtergrond, vijf materialen, zes objecten en 149 stickers. Het kostuumpakket bevat de kledij van Buzz Lightyear, Slinky Dog, Hamm en Rex Claws.

Beide pakketten zullen €5,99 per stuk kosten en desgewenst kun je de kostuums ook los kopen voor €1,99. De DLC verschijnt volgende week pas in de PlayStation Store, maar Media Molecule heeft nu al enkele screenshots vrijgegeven. Een selectie van de beste kiekjes vind je hieronder.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Extremegamer's avatar

    daar zit flink geld in, in die dlc’s van lbp

  2.   
    iveL's avatar

    Toy story 😀 🙂 😀

  3.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    Fack DLC, kap dr mee en breng het gratis uit want dit is je reinste oplichterij

  4.   
    ms13694's avatar

    gameshark schreef, "Fack DLC, kap dr mee en breng het gratis uit want dit is je reinste oplichterij"

    wat een onzin, ik vindt dlc meestal juist een verrijking van een game! en hoezo oplichterij? je bent toch niet verplicht het te kopen?!

  5.   
    Redot's avatar

    Ziet er grappig uit. En inderdaad, waarom gaan schelden gameshark. Als jij het niet kan betalen dan hoef je het toch niet uit te schelden ?

  6.   
    Superwasbeer's avatar

    Vet, hoop dat er wat leuks in de level kits zit! Trouwens, speel mijn levels 😀 !!!!

    http://lbp.me/u/AwesomeArnold/levels en dan vooral “Kitty cat VS the three mouseketeers” !

  7.   
    DGonlag2's avatar

    martinschoon schreef, "

    ”gameshark” schreef, "Fack DLC, kap dr mee en breng het gratis uit want dit is je reinste oplichterij"

    wat een onzin, ik vindt dlc meestal juist een verrijking van een game! en hoezo oplichterij? je bent toch niet verplicht het te kopen?!"

    Precies. DLC onzin of oplichterij is zo erg kortzichtig. Komop zeg, het kan echt leuk nieuwe dingen toevoegen aan je game. Neem BFBC2, Vietnam DLC voegt eigenlijk voor maar 10,- (of 15,-?) euro zo goed als een volledig nieuw spel toe.
    Ik zie niet hoe dat oplichterij is.

    Zoals eerder gezecht, je hoeft het niet te kopen, maar de mensen die het wel leuk vinden en willen voegt het wel wat extra’s toe aan hun spel. Gelukkig zijn er genoeg mensen die het gewoon kunnen waarderen.

    (AC DLC, die met Sequence 12 en 13 zin inderdaad gewoon oplichterij, maar je moet wel realistisch blijven, zo is niet elke developer en spel.)

  8.   
    thoom95's avatar

    mensen die een spel leuk vinden moeten kijken of de DLC ze genoeg plezier oplevert voor de prijs die de developer er voor vraagt 😀

  9.   
    NightHawk's avatar

    Waar the fuck is WOODY

  10.   
    Moon-Hero's avatar

    Yeeuy!