Naughty Dog zou nieuwe Jak & Daxter fantastisch vinden

We weten dat ontwikkelaar Naughty Dog nog flink bezig is met Uncharted 3: Drake’s Deception, maar er wordt natuurlijk ook over de toekomst gepraat met een vleugje verleden erin verwerkt. Veel PlayStation 2-bezitters smachten namelijk al jaren naar een Jak & Daxter voor de PlayStation 3. Evan Wells van Naughty Dog zegt dat zijn team enthousiast is over de reeks naar de PlayStation 3 te brengen; er zit echter iets tussen wat de voortzetting en ontwikkeling van Jak & Daxter moeilijk maakt.

What I hear a lot recently [from fans] is to make another Jak & Daxter game. My answer always is we’d love to do it, there’s a lot of love for the franchise and it has a special place in our hearts for sure, but we’re sort of heads down, working on one game at a time now and are focusing on Uncharted, but we’d love to go back to it at some point.
Dit kan maar een ding zijn en dat is Uncharted. Wells geeft te kennen dat de ontwikkelaar zich gewoonweg nog focust op Uncharted 3: Drake’s Deception, maar dat er ook aan andere ideeën wordt gedacht. Dat Jak & Daxter nog niet verloren is, is dus wel duidelijk.

Voor Uncharted-liefhebbers en bezitters van PlayStation Plus is er nu een multiplayer bèta beschikbaar van Uncharted 3: Drake’s Deception.

  1.   
    sthij's avatar

    crash bandicoot… daar moeten ze ook weer 1 keer naar terug

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    Zou wel vet zijn een nieuwe 🙂

  3.   
    FishHookz's avatar

    Ik heb me zo vermaakt met Jak and Daxter :3 vooral Jak Renegade 😀 vond de games altijd heel vermakelijk 🙂

  4.   
    soldierarjan's avatar

    messchien een project om na uncharted aan te beginnen en klein team door laten gaan aan nieuwe uncharted.

  5.   
    painkillers's avatar

    jak and dexter nooit gespeeld jammer maar ik zou liever weer een goede crash bandicoot hebben in plaats van die crash crap die de laatste jaren uitkwam dan heb ik het over ds en psp en nextgen games de lps1 ps2 en gba games vond ik wel goed maja het zal dromen blijven trouwens kmis nog altijd crash bash op psstore met 2 uitspelen is echt leuk ma mijn cdke in 2 gebroken 🙁 dus zou het op nieuw kopen

  6.   
    XTR17's avatar

    sthij schreef, "crash bandicoot… daar moeten ze ook weer 1 keer naar terug"

    Simpelweg niet mogelijk tot ND of Sony de rechten terug zal kopen.