Nieuwe James Bond-game wordt onthuld op Comic-Con

Activision kondigde in mei al aan dat er voor dit jaar nog een nieuwe James Bond-titel in de planning staat, al wist men destijds nog niet wanneer we de eerste informatie over dit spel kunnen verwachten. Activision heeft de afgelopen dagen echter uitnodigingen naar verschillende Amerikaanse gamesites gestuurd waarop het bedrijf vermeldt dat de nieuwe Bond-game op de Comic-Con zal worden onthuld.

Details over deze game zijn nog niet bekend, maar het feit dat Activision vorige maand domeinnamen voor “GoldenEye Reloaded” registreerde, wijst erop dat het hier mogelijk gaat om een tweede remake van de succesvolle Nintendo 64-game GoldenEye 007. Dit zijn echter allemaal speculaties en de eerste officiële details kunnen we zoals gezegd verwachten op de Comic-Con, die dit jaar op 21 juli van start gaat.

  1.   
    morkop006's avatar

    Kwacht nog altijd op een goede bond game….. maar die komt maar niet :(((, hopelijk brengt deze daar verandering in.

  2.   
    Leon's avatar

    Ik heb me altijd wel vermaakt met de Bond-games, ik vond die laatste ook wel aardig (de singleplayer dan, de multiplayer was crap). Dat komt denk ik ook vooral omdat ik stealth-games leuk vind en de James Bond-spellen een van de weinige games zijn die die tegenwoordig nog stealth bevatten.

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    L30N schreef, "Ik heb me altijd wel vermaakt met de Bond-games, ik vond die laatste ook wel aardig (de singleplayer dan, de multiplayer was crap). Dat komt denk ik ook vooral omdat ik stealth-games leuk vind en de James Bond-spellen een van de weinige games zijn die die tegenwoordig nog stealth bevatten."

    Ik heb me ook altijd wel vermaakt idd dus ben benieuwd.

  4.   
    Toetsje20's avatar

    Kom maar op met de nieuwe james Bond spel!
    😀

  5.   
    FishHookz's avatar

    De laatste viel gewoon tegen dus mijn vertrouwen is wel een beetje weg van James Bond maar misschien word deze beter :3