Call of Duty: Black Ops Rezurrection DLC nu op Xbox LIVE

Op Xbox LIVE is het vierde map pack voor Call of Duty: Black Ops verschenen, genaamd Rezurrection. In tegenstelling tot de eerdere map packs bevat deze DLC enkel Zombie-mappen. Het gaat hier om vier opgepoetste mappen uit World at War – Nacht der Untoten, Verruckt, Shi No Numa en Der Riese – en รฉรฉn compleet nieuwe map genaamd Moon. Moon bevat nieuwe wapens, futuristische uitrusting en hordes van ‘low-gravity’ zombies, wat volgens Treyarch voor een uitgebreide en brute Zombies-ervaring moet zorgen.

Gamers die de Hardened of Prestige uitvoering van Black Ops hadden gekocht, konden de vier oude Zombie-mappen al downloaden als Classic Zombie pack. Zij kunnen dit pack nu opnieuw downloaden om ook de nieuwe map Moon binnen te halen.

Rezurrection verschijnt over ongeveer een maand voor de PC en PlayStation 3.

  1.   
    tebannet's avatar

    Aankomend weekend double XP ?

  2.   
    ChielB's avatar

    Volgens mij is in het weekend van 2-3-4 september double XP.

  3.   
    LegendJordy's avatar

    ga hm alleen downloaden voor de zombie maps ๐Ÿ˜€

  4.   
    matthias005's avatar

    LegendJordy schreef, "ga hm alleen downloaden voor de zombie maps ๐Ÿ˜€ "

    Zo raar zijn als je hem voor de gewone online maps zou kopen idd want die zitten er niet bij ๐Ÿ˜›

  5.   
    GENERAL_DS's avatar

    downloaden als hij voor de ps3 uitkomt ๐Ÿ˜€

  6.   
    Extremegamer's avatar

    dit is de enige die ik ga halen, maar realiseren mensen wel dat alle dlc’s bij elkaar de prijs hebben van COD MW3? โ‚ฌ60,-!!! voor alle extratjes die er in het begin zijn uitgehaald! ๐Ÿ˜ฎ

  7.   
    huntedjohan's avatar

    snap niet wat dit soort DLC nog met CoD te maken heeft! CoD is toch een spel wat gebaseerd is op oorlog, begrijp niet helemaal wat dan een DLC met alleen maar zombie mappen in dit soort games doet. heb nog altijd geen enkele behoefte gehad aan een DLC met die zombie mappen erin, en deze laten we dus ook lekker opnieuw links liggen!

    wat ook wel grappig is wat hier boven ook al aangehaald werd, koop alle DLC en je betaal gewoon 120โ‚ฌ voor CoD black ops en de DLC.

  8.   
    ChielB's avatar

    Koop een Ferrari F40 en je bent 336.060 euro kwijt voor Black Ops en een auto. ๐Ÿ˜‰

  9.   
    GENERAL_DS's avatar

    huntedjohan schreef, "snap niet wat dit soort DLC nog met CoD te maken heeft! CoD is toch een spel wat gebaseerd is op oorlog, begrijp niet helemaal wat dan een DLC met alleen maar zombie mappen in dit soort games doet. heb nog altijd geen enkele behoefte gehad aan een DLC met die zombie mappen erin, en deze laten we dus ook lekker opnieuw links liggen!
    wat ook wel grappig is wat hier boven ook al aangehaald werd, koop alle DLC en je betaal gewoon 120โ‚ฌ voor CoD black ops en de DLC. "

    veel mensen en ook mij kopen dlc packs voor de zombie map. ๐Ÿ˜€

  10.   
    FishHookz's avatar

    De oude mappen (world at war) zijn leuker op World at War zelf, de wapens zijn verandert in de Black Ops versie en dat vind ik erg jammer en het is weer 15 Euro. Als je Black Ops voor 50 Euro gehaald heb en alle DLC heb dan heb je meer dan 100 Euro uitgegeven aan deze game ๐Ÿ˜•

  11.   
    xHouse's avatar

    ChielB schreef, "Koop een Ferrari F40 en je bent 336.060 euro kwijt voor Black Ops en een auto. ๐Ÿ˜‰ "

    Een Ferrari F40 is kunst, Call of Duty: Black Ops niet.

  12.   
    huntedjohan's avatar

    hehe ja, ferarie F40 heb je tenminste iets aan, BO in mijn beleving wasting of money. een ferrari F40 zou in de garage nog aanzien hebben. mijn BO in de kast totaal niet! maar chiel als jij dan en de ferrari koop en BO met alle DLC neem ik die ferrari wel, mag jij je verblijden met BO ๐Ÿ˜›

  13.   
    tebannet's avatar

    xHouse schreef, "

    ”ChielB” schreef, "Koop een Ferrari F40 en je bent 336.060 euro kwijt voor Black Ops en een auto. ๐Ÿ˜‰ "

    Een Ferrari F40 is kunst, Call of Duty: Black Ops niet."

    ๐Ÿ˜†