Missies Borderlands 2 dynamischer en drie keer groter

De aankondiging van Borderlands 2 ligt nog maar net achter ons, maar de nodige details stromen al binnen van deze sequel. Ontwikkelaar Gearbox heeft aangegeven dat de missies van Borderlands 2 een stuk dynamischer zijn dan ze in het eerste deel waren; ook zullen er meer twists en omschakelingen in te vinden zijn om je opdrachten wat afwisselender te maken.

The story missions in Borderlands 2 are about three times the scope of a single story mission in the first game. And they twist and turn throughout; your gameplay is changing, your goals are changing… it will be a much more dynamic experience compared to last time.
Gearbox zegt verder dat de missies daarnaast drie keer zo groot zullen worden. Hierdoor, samen met het dynamische, zal de gameplay veel diverser zijn, meer veranderingen en andere doelen kennen.

Een belangrijk punt voor de developer is tevens het verhaal. Na de kritieken over Borderlands schenkt Gearbox vanaf dag één veel meer aandacht aan het verhaal en door de missies zo’n boost te geven, heeft het bedrijf vertrouwen in dit belangrijke onderdeel van het spel.

  1.   
    timishier's avatar

    klinkt goed nu nog waar maken 😉

  2.   
    ShadyXL's avatar

    timishier schreef, "klinkt goed nu nog waar maken 😉 "

    Inderdaad 😉

  3.   
    Extremegamer's avatar

    Ownee he, 3x zo groot, en in deel 1 waren de lange missies ook echt al lang x_x

    Als ze maar niet ineens met meer vijanden gaan komen die uit het niets verschijnen omdat je er al zoveel hebt omgelgd dan

  4.   
    Steen's avatar

    extremegamer schreef, "Ownee he, 3x zo groot, en in deel 1 waren de lange missies ook echt al lang x_x
    Als ze maar niet ineens met meer vijanden gaan komen die uit het niets verschijnen omdat je er al zoveel hebt omgelgd dan"

    zometeen moet je ook drie keer zover reizen en dat is zeker een probleem als je nog niet kan teleporten naaar locaties 😛

  5.   
    DanielBos's avatar

    http://www.youtube.com/watch?v=ZZ73PKsWZ8c
    😀

  6.   
    FishHookz's avatar

    Ik kan nu al helemaal niet meer wachten op deze game. 3X groter en dynamischer 😆 een game die het waard word om 60 euro voor te betalen want hier ga je het verschil tenminste merken ^^

  7.   
    fabiankok's avatar

    Gold Cobra schreef, "Ik kan nu al helemaal niet meer wachten op deze game. 3X groter en dynamischer 😆 een game die het waard word om 16 euro voor te betalen want hier ga je het verschil tenminste merken ^^"

    16euro? Wil wel weten waar je hem vandaan haalt dan 😛

  8.   
    FishHookz's avatar

    fabiankok schreef, "

    ”Gold Cobra” schreef, "Ik kan nu al helemaal niet meer wachten op deze game. 3X groter en dynamischer 😆 een game die het waard word om 16 euro voor te betalen want hier ga je het verschil tenminste merken ^^"

    16euro? Wil wel weten waar je hem vandaan haalt dan :P"

    Oke dat was gewoon flauw, iedereen begrijpt wel dat ik 60 bedoelde 😳

  9.   
    Kenneloth's avatar

    Ik dacht 10 euro 😉

    Ontopic: Ben benieuwd was de kill missies in Borderlands 1 wel erg snel beu. Iets meer avontuur zou fijn zijn 🙂