Star Wars: The Old Republic gaat 3 miljoen exemplaren verkopen in jaar één

De game-industrie is een grote wereld, met ontwikkelaars die keihard hun best doen, uitgevers die games uitbrengen, maar ook analisten die voorspellingen doen. Volgens een onderzoek, gehouden door Cowen Analysts, zal Star Wars: The Old Republic in zijn eerste jaar 3 miljoen verkopen genereren. Dankzij deze analyse zijn de verwachtingen voor de Star Wars MMO naar boven bijgesteld, onder andere van één miljoen naar twee miljoen abonnees.

Daarnaast wordt ook verwacht dat de game een positief effect heeft op de aandelenwaarde van Electronic Arts. Op de Gamescom gaan wij wederom aan de stag met Star Wars: The Old Republic en geven jullie wederom een update. Een releasedatum voor de game is nog steeds niet bekend.

  1.   
    RinusReetRidder's avatar

    Deze game wordt volgens mij één groot financieel drama voor EA en BioWare. Star Wars heeft heel veel fans en die zullen vast de game gaan proberen (en veel ‘verkopen’) maar er is meer nodig om ze lang aan een MMO te binden. De game is grafisch niet echt mooi (zoals vrijwel elke MMO) en de gameplay wat ze hebben laten zien oogt ook niet zo boeiend of sfeervol.

    Het zal echt van de fanatieke Star Wars fans af gaan hangen of deze MMO ook na 1-2 jaar nog veel gespeeld wordt en geld opbrengt.

  2.   
    toqeer's avatar

    eerst zien en dan geloven je weet maar nooit 🙂

  3.   
    Sarge's avatar

    Ik denk dat ze echt een super goede start gaan maken. Of het spel het ook echt jaren gaat volhouden, daar heb ik toch ook nog vragen bij..

  4.   
    xZer0tolEranCe's avatar

    LOl gaat niet lukken denk ik . Niemand wil het alleen starwars fans denk ik.

  5.   
    squidgyboy's avatar

    ik wil hem zeker hebben… ik vindt het wel jammer dat hij niet op de consoles uitkomt net als KotOR die op de eerst xbox uitkwam… 8)

  6.   
    fonsie2's avatar

    is dit dat spel miet die gloeiende tl balken in de hand? 😛