Blizzard nu wel heel dichtbij een bèta-versie van Diablo III

Het is je vast al wel opgevallen dat er steeds meer gameplay video’s van Diablo III op het internet komen te verschijnen. Het is nu bekend dat dit niet zomaar gebeurt; er zit natuurlijk een reden achter. Blizzard Entertainment laat namelijk weten dat ze begonnen zijn met het uitdelen van invites voor de bèta voor externe mensen. Jammer genoeg gaat het hier nog om mensen die een goede relatie behouden met met de medewerkers van de ontwikkelstudio, dus vrienden en familie.

We’re getting very close to starting the closed public beta test for Diablo III.

You might start seeing some new reports about the beta client as we’ve begun limited external testing with employees and their families, and there is no non-disclosure agreement (NDA) for that. We look forward to sharing more info about the beta test in the near future. Stay tuned.

De normale gamers moeten dus nog even geduld opbrengen voordat de uitnodigingen ook voor hen zijn bestemd. Vooralsnog heeft Diablo III geen officiële releasedatum toegekend gekregen, maar er bestaat een zeer grote kans dat de game vanaf begin 2012 te verkrijgen zou zijn.

  1.   
    Defensie's avatar

    jahoor ik heb er 1 in mn inbox! beta invite

  2.   
    Interc3pt's avatar

    NL. schreef, "jahoor ik heb er 1 in mn inbox! beta invite"

    Ja toch en ik ga gratis naar blizzcon door invite van blizzard >.<

  3.   
    See4urSelf's avatar

    Haha, dat zou wel cool zijn geweest, maar wij moeten toch echt nog even wachten!